Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

G Data premiat de 3 ori pentru performanta

G Data a primit aprecieri din partea a trei prestigioase organisme de certificare si testare a solutiilor de securitate antivirus: Virus Bulletin, AV Comparatives si ICSA Labs. Rezultatele excelente obtinute in detectia virusilor, greu de egalat de multi dintre competitori, au facut ca G Data sa fie recomandata ca o solutie de inalta calitate, pe care utilizatorii, fie ca sunt companii sau utilizatori rezidentiali, se pot baza in lupta permanenta cu programele si codurile malware.

Virus Bulletin

In cadrul testului, G Data a obtinut cel mai bun rezultat la scanarea on-demand a Troienilor (99,52%) si al doilea rezultat la scanarea on-access (98,34%) la aceeasi categorie de virusi, lista alarmelor false ramanand imaculata.

In review-ul realizat, John Hawes a notat: ''A testa G Data este de fiecare data o placere datorita excelentului record de stabilitate si comportament adecvat, iar nivelul detectiei este cu adevarat impresionant. Producatorul acestui dual-engine a ales un mod de abordare care inlatura capacitatile scazute care insotesc adesea acest tip de produse.'' El a mai afirmat ca: ''rata de detectie a fost excelenta si uniforma, iar cele cateva mici mostre scapate nu au afectat rezultatul si chiar si detectia proactiva + o saptamana din tabelul RAP (Reactive And Proactive scores) a fost acoperita excelent. Cu categoria virusilor Wild complet demolata si cu doar cateva alerte provocate de arhivele protejate de parole, G Data a castigat cu multa usurinta un nou premiu VB100.'' Mai mult, ''recordul recent al providerului este cu adevarat solid: opt promovari si o singura ratare in ultimii doi ani, care ar putea foarte bine sa fie considerata ghinion, trei teste la care nu a participat.''

AV Comparatives

G Data s-a evidentiat la testul de detectie al virusilor, unde a avut cel mai bun rezultat dintre toti participantii (99,8%) si a fost singura solutie care a obtinut o rata de detectie mai mare de 99% la toate cele 4 categorii de virusi: Worms, Backdoors/Bots, Trojans si Other malware / viruses (Rootkits, Exploits, etc.).

ICSA Labs

Testul ''AntiVirus Desktop / Server Detection'' organizat de laboratoarele recunoscute pe plan international pentru standardele sale ridicate, s-a desfasurat pe sisteme de operare Windows 7. Pentru a obtine mult ravnita certificare, solutiile de securitate trebuie sa descopere si sa neutralizeze virusii fara a declansa nicio alarma falsa.

G Data a indeplinit toate criteriile de testare ale procesului de certificare, iar testul a subliniat calitatea inalta a tehnologiilor sale antivirus.

 

G Data logo

''Programul nostru de certificare anti-malware ofera companiilor si utilizatorilor date si informatii valoroase care ii pot ajuta sa clasifice corect solutiile de securitate si pe producatorii acestora'', a explicat Andrew Hayter, Anti-Malcode-Programm-Manager al ICSA Labs. ''G Data demonstreaza prin obtinerea acestui tip de certificare ca poate oferi utilizatorilor solutii de calitate ridicata.''

Cele mai citite

Error: No articles to display