Logitech Speaker Lapdesk N550

Logitech aduce in Romania Speaker Lapdesk N550, un sistem lapdesk confortabil care reda un sunet stereo bogat de pe netbook-ul tau. Astfel, in cele doua zile libere de Pasti, te poti rasfata in pat, urmarind cele mai noi seriale si povestind cele mai noi intamplari din viata ta pe blogul personal. Și asta fara ca genunchii sa te doara sau sa se supra-incalzeasca de la caldura emanata de laptop. Iar cele mai noi melodii primite de la prieteni sunt redate fidel de cele doua boxe ale lui N550; sunetul este extrem de performant pentru acest lapdesk, ce poate deservi laptopuri cu dimensiuni de 14,1 inch sau mai mici.

''Pe perioada mini vacantei de Paste, putem folosi laptop-ul exclusiv pentru divertisment, uitand pentru cateva zile de munca si stres. Dorim sa savuram muzica si filmele in cele mai bune conditii, iar Logitech Speaker Lapdesk N550 rezolva doua probleme intalnite la aproape toate laptopurile: calitatea audio si caldura emanata.'' a precizat Camelia Barbalata, Country Manager Logitech pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Sunetul stereo este redat de cele doua boxe integrate, plasate exact pe laturile lapdesk-ului. Design-ul acestuia, construit pe 4 nivele, opreste emanarea caldurii si permite aerului sa circule, astfel utilizarea laptop-ului fiind cat se poate de confortabila. Logitech Speaker Lapdesk N550 ridica ecranul laptopului la o pozitie de vizionare confortabila, iar amortizoarele integrate pe suprafata lapdesk-ului pastreaza laptopul stabil.

Pentru a functiona, noul lapdesk de la Logitech nu are nevoie de niciun software aditional. Pur si simplu conectezi un cablu in portul USB al laptop-ului sau netbook-ului pentru a porni boxele, iar noul playlist poate sa se desfasoare in voie.

Logitech Speaker Lapdesk N550 va fi disponibil in Romania de la sfarsitul acestei saptamani, la un pret recomandat de 199 Lei.

 

Logitech Speaker Lapdesk N550

Cele mai citite