Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Garmin GPSMAP 720 - GPS pentru pescari

Garmin GPSMAP 720 este primul chartplotter marin de sine statator comandat prin touchscreen, dispune de interfata radar si sonar si este compatibil cu orice tip de barca. GPSMAP 720 dispune de un port pentru radar la care poti conecta orice model de radar din seria Garmin GMR. Fie ca adaugi radar-ul acum sau pe viitor, vei avea parte de usurinta instalarii de tip plug-and-play, dar si de capabilitatile de scanare profesionale ale radarului Garmin. GPSMAP 720 este primul model cu radar din seria de dispozitive maritime Garmin care nu necesita o retea si ofera o solutie perfecta pentru utilizator. In plus, acest chartplotter ofera conectivitate integrala NMEA 2000 prin care se monitorizeaza starea motorului, consumul de benzina, modulul autopilot, starea vremii precum si alte informatii obtinute de la senzori, pe care le afiseaza pe ecranul chartplotter-ului.

Garmin GPSMAP 720 integreaza un ecran plat sofisticat si elegant, care completeaza design-ul barcilor moderne. Ecranul luminos de 7 inch, rezistent la apa, ofera un nivel al luminozitatii neegalat pana acum, extrem de lizibil in timpul zilei si capabil de diminuarea intensitatii pentru o vizualizare optima pe timp de noapte. Dispunand de un receiver GPS, chartplotter-ul este solutia de navigare perfecta pentru ambarcatiunile monopost.

''GPSMAP 720, prin touchscreen-ul sau usor de utilizat si performant si vizualizarea 3D a informatiilor de pe harta ofera o noua perspectiva navigarii tactile si este dedicat barcagiilor care au trecut de faza initiatica de simpli pasionatí la cea de profesionisti in manuirea ambarcatiunilor.'' a precizat Bogdan Condurateanu, director general al Sheba Distribution, importator unic al Garmin in Romania.

Garmin GPSMAP 720

Pentru un control avansat, marinarii sau posesorii de ambarctiuni pot adauga modelului GPSMAP 720 un card SD BlueChart g2 Vision care ofera reprezentari cartografice detaliate. Cu ajutorul BlueChart g2 Vision, acestia pot utiliza si functia Auto Guidance care sugereaza cea mai buna cale de urmat pe apa. In plus, g2 Vision dispune de functia de vizualizare deasupra apei MarinerEye sau functia FishEye ce confera o perspectiva submarina, ambele functii fiind reprezentate in format 3D.

Garmin GPSMAP 720 este disponibil in Romania, pentru toti conducatorii de barci, pasionati de mare si Delta Dunarii, la Garmin City Shop la un pret de 5197 Lei, cu Atlasul Digital al Romaniei preincarcat.

Cele mai citite

Error: No articles to display