Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Gigabyte Radeon 6570 si Radeon 6670 overclock-ate

Gigabyte prezinta editiile overclock-ate a 2 placi video din visteria sa, respectiv GV-R6570OC-1GI (Radeon HD 6570) si GV-R6670OC-1GI (Radeon HD 6670). Construite in jurul ultimelor cip-uri grafice AMD, cu tehnologie 40nm si memorie DDR3, cele 2 produse sunt tactate din constructie la frecvente mai mari. In plus, GV-R6670OC-1GI este echipata cu ultima generatie de cooler Gigabyte. Acest aspect, impreuna cu prezenta tehnologiei Ultra Durable 2, face din GV-R6670OC-1GI o placa video ''rece si silentioasa''.

Totodata, cele 2 placi incorporeaza functii inovative, inclusiv suport de generatia a 2-a pentru DirectX 11, AMD HD3D, APP Acceleration si Crossfire, pentru o calitate superioara a imaginii, impreuna cu o performanta excelenta in jocuri.

GV-R6670OC-1GI beneficiaza de un cooler nou, conceput de Gigabyte, care ii permite o functionare destul de rece, simultan cu un zgomot foarte redus. Nivelul de ''galagie'' al placii se situeaza in intervalul 21-28 dB.

Folosind tehnologia AMD APP, utilizatorii pot beneficia de puterea superioara de procesare paralela a GPU. In aceasta categorie intra calculele pentru Physics, AI, stream computing, ray tracing si codarea video. Pentru jocurile 3D puteti folosi tehnologia AMD HD3D, oferita ca suport pe GC-R6670OC-1GI.

Pentur stabilitatea si racirea corespunzatoarea a placii, Gigabyte a folosit pe GV-R6670OC-1GI si tehnologia Ultra Durable 2.

 

Gigabyte GV-R667OC-1GI

 

Gigabyte GV-R657OC-1GI

Cele mai citite

Error: No articles to display