Garmin Forerunner 610 - ceas touchscreen subacvatic

Garmin a anuntat lansarea ceasului sport Forerunner 610, un device subtire ce dispune de un touchscreen rezistent la apa. Forerunner 610 rezista ploii si transpiratiei iar sensibilitatea ecranului este atat de ridicata incat acesta poate fi accesat si cu manusile de training. Este un ceas dedicat alergatorilor ce doresc functii avansate.

''Jogging-ul alaturi de Forerunner 610 este asemanator unei sesiuni supervizate de un antrenor profesionist,'' a precizat Dan Bartel, vice presedinte pe vanzari globale in cadrul Garmin. ''De la caracteristicile esentiale, precum masurarea distantei, ritmului si al timpului pana la monitorizarea ritmului cardiac, crearea de antrenamente cu interval si concurarea cu un prieten de pe alt continent, Forerunner 610 devine un partener necesar pentru toti alergatorii profesionisti.''

Garmin Forerunner 610

Acum este mai usor ca niciodata sa vezi ce distanta ai parcurs, cat de rapid si dificil a fost antrenamentul. Forerunner 610 pune toate optiunile la indemana degetelor tale. Forerunner 610, modelul vedeta al familiei Forerunner, este conceput pentru alergatorii care cauta constant sa-si imbunatateasca antrenamentele. Design-ul subtire completeaza ecranul tactil si cu rezolutie mare. Ceasul a fost apreciat de comunitatea internationala de design, castigand premiul Red Dot Design in cadrul celei mai renumite competitii de design din lume.

Forerunner 610 utilizeaza un motor de vibratii pentru alerte precum ritmul cardiac, tempo si distanta atunci cand semnalele sonore nu pot fi auzite. Cu ajutorul dispozitivului de monitorizare a ritmului cardiac, Forerunner 610 permite alergatorilor sa supervizeze intensitatea antrenamentului prin noua functie Training Effect. Avand informatia completa, nu este necesar sa fi un antrenor profesionist pentru a te antrena eficient. Training Effect masoara impactul exercitiului asupra andurantei si indica in ce fel antrenamentul imbunatateste nivelul de rezistenta in timpul acestuia.

Garmin Forerunner 610 training

Intr-o adevarata cursa contra cronometru, Forerunner 610 introduce Virtual Racer. Cu ajutorul acestei noi functii, alergatorii pot concura impotriva lor insisi, incercand sa doboare rezultatele precedente sau pot incerca sa depaseasca pe cele ale altor alergatori. Acestea pot fi descarcate wireless de pe site-ul comunitatii Garmin Connect (http://connect.garmin.com). Aici, utilizatorii pot inregistra rapid antrenamentele, calcula totalul rezultatelor, stabili obiective, impartasi antrenamente cu prietenii si familia si pot participa in comunitatea fitness online ce cuprinde peste 50 de milioane de activitati din intreaga lume. Garmin Connect afiseaza date precum timpul, distanta, viteza, elevatia si ritmul cardiac. Aceste informatii sunt afisate prin tabele, ilustratii, rapoarte si o varietate de reprezentatii cartografice precum strazi, fotografii, date topografice si harti de elevatie, dar si aplicatia Google Earth.

Garmin Forerunner 610 timer

Cele mai citite