Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky a obtinut distinctia VB100

Kaspersky Lab anunta ca produsele Kaspersky Internet Security 2011, Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations si Kaspersky PURE au obtinut distinctia VB100 din partea publicatiei britanice Virus Bulletin. In testele comparative publicate in numarul din aprilie al revistei Virus Bulletin, toate cele trei solutii Kaspersky Lab s-au remarcat pentru rezultatele superioare in detectia malware. Cele mai populare 69 de suite de securitate au fost evaluate timp de cinci saptamani pe computere care rulau Microsoft Windows XP, Service Pack 3.

Pentru Kaspersky PURE, acesta a fost primul test independent in care demonstreaza superioritatea nivelului de protectie pe care il ofera utilizatorilor individuali. Rata de neutralizare a virusilor polimorfici si a celor din colectia WildList a fost de 100%, atat in timpul scanarii ''la cerere'', cat si a protectiei in timp real.

De asemenea, Kaspersky PURE a obtinut rezultate foarte bune si in testele pentru stabilirea nivelului de protectie reactiva si proactiva (RAP), atingand un scor de 94,5%, cu mult peste cel obtinut de solutiile Symantec, McAfee si ESET. In plus, suita Kaspersky Lab nu a raportat niciun rezultat fals pozitiv, fiind remarcata si pentru neutralizarea arhivelor malware, dar si pentru viteza superioara de scanare a fisierelor – tehnologia iSwift implementata in Kaspersky PURE a jucat un rol important in acest proces.

Autorii testelor Virus Bulletin au mentionat si interfata grafica intuitiva a suitei Kaspersky Lab, precum si cele mai recente imbunatatiri aduse produsului, care au generat, la randul lor, impresii pozitive.

Kaspersky PURE reprezinta varful de gama din seria suitelor de securitate Kaspersky Lab adresate utilizatorilor individuali, integrand o abordare noua a securitatii IT, in care toate sistemele de protectie lucreaza in sinergie pentru a proteja utilizatorii in fata tuturor categoriilor de amenintari informatice. Cu ajutorul procesului de criptare a datelor personale, informatiile stocate in computer si tranzactiile online sunt protejate de accesul neautorizat, iar parolele de autentificare sunt centralizate si securizate. In plus, daca se doreste stergerea unor date din computer fara a putea fi ulterior recuperate, Kaspersky PURE poate ajuta utilizatorii in acest sens.

Pana pe 4 iunie 2011, Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011 pot fi achizitionate cu o reducere de 20%.

 

Kaspersky PURE

Cele mai citite

Error: No articles to display