Xigmatek Aegir review

Aspect si constructie

Cum spuneam mai sus, Aegir nu are dimensiuni impresionante. Acest lucru este influentat si de faptul ca nu are decat un singur radiator de disipare a aerului, fata de Corator DS, care are 2 radiatoare. Astfel ajunge si la o greutate redusa, de numai 670g.

Xigmatek Aegir

 

Aegir are 6 conducte de racire, 2 avand diametrul de 8mm, iar celelalte 4, de 6mm. Conductele sunt din cupru si se strang in radiatorul format din lamele de aluminiu. Talpa cooler-ului este formata din 4 conducte, care intra in contact direct cu procesorul. Celelalte 2 conducte stau in contact direct cu primele 4, formand D.L.H.D.T., adica Dual Layer Heat-pipe Direct Touch. Aceasta tehnologie permite preluarea foarte rapida a caldurii din procesor, ceea ce duce la performante crescute in racire.

Xigmatek Aegir talpa

Cooler-ul vine cu un singur ventilator in pachet, dar se pot monta 2 ventilatoare de 120 mm, care se functioneze simultan. 

Xigmatek Aegir ventilator

Ventilatorul are 120x120x25mm si turatie variabila intre 1000 si 2200 rpm. Fluxul de aer degajat este de 89.45 CFM la turatie maxima, zgomotul produs in aceste conditii fiind de doar 20 dBA. Vom vedea imediat daca Xigmatek a caracterizat corect produsul.

Xigmatek Aegir

 

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite