Asus Xonar U3 Mobile USB

ASUS Xonar U3 Mobile USB e o solutie portabila, de buzunar, care imbunatateste experienta audio oferita de notebook-uri. Putin mai mare decat un stick USB, Xonar U3 este conceput pentru utilizatorii care doresc sa-si transforme portabilele in adevarate centre personale de inalta fidelitate audio cu suport Dolby si GX2.5.

Solutiile audio integrate in majoritatea notebook-urilor de pe piata ofera un nivel minim in ceea ce priveste controlul si calitatea sunetului. Xonar U3 include un amplificator pentru casti, fiind recomandat celor care folosesc laptopurile pentru divertisment. Dispozitivul Xonar optimizeaza basul si sunetele inalte, oferind o fidelitate audio deosebita pentru castile cu impedante de pana la 150 ohmi. U3 foloseste designul exclusiv ASUS Hyper-grounding pentru separarea semnalului audio de zgomote, redand un sunet curat si clar.

Xonar U3 cantareste doar 25 de grame si poate fi transportat usor in buzunar. Instalarea este facila; egalizatoarele audio sunt pre-configurate, iar modurile de lucru (pentru jocuri, muzica, filme si casti) imbunatatesc simplu si rapid sunetul notebook-urilor.

Sunet realist cu suport Dolby si GX 2.5

Xonar U3 include numeroase tehnologii Dolby Home Theater, printre care: Dolby Headphone, Dolby Pro Logic IIx, Dolby Digital Virtual Speaker si Dolby Digital Live. Fiecare dintre acestea joaca un rol distict in redarea unui sunet de cinema, utilizatorii bucurandu-se de muzica si filme intr-un mediu cu sunet surround de inalta calitate.

Placa de sunet Xonar U3 este ideala pentru gameri, gratie tehnologiei GX 2.5 Gaming Audio Engine, care este compatibila cu semnalul audio EAX 5.0. Aceasta permite redarea simultana a pana la 128 de efecte audio, contribuind la o experienta 3D realista.

Dispozitivul ASUS Xonar U3 va fi disponibil in Romania de la mijlocul lunii mai la pretul de aproximativ 179 RON (TVA inclus).

 

Asus Xonar U3 Mobile USB

Cele mai citite