Profitul HTC a crescut cu 200% in primul trimestru 2011

HTC continua marsul spre dominatie in razboiul smartphone-urilor cu o crestere de profit record de 200%. HTC, producatorul taiwanez de smartphone-uri a carui slogan este ''quietly brilliant'' a fost astazi cu siguranta puternic si mandru dupa afisarea unor rezultate mai mult decat bune.

Dupa reducerea dominatiei Apple de pe piata smartphone-urilor de anul trecut, compania a inregistrat un profit record de 14,83 miliarde de dolari taiwanezi, echivalentul unei cresteri imense de 196,8 procente.

Succesul vine dupa cererea imensa de produse HTC ca Desire S si Incredible S, ambele beneficind de recenzii bune si ca urmare a cresterii continue a succesului platformei Android.
Alaturi de aceste rezultate, HTC a anuntat si recrutarea a 1000 de angajati suplimentari; nu sa mai spunem de zvonurile care anunta un dispozitiv 3D pe piata, succesul fiind obligat sa continue.

''Inovarea si pozitia de lider in tehnologie ne-a dus la noi culmi. Brandul nostru a fost recunoscut de clienti. Vom continua sa ne concentram pe oferirea celor mai bune produse smartphone cu tehnologii de varf, interfata usor de utilizat si design premium.'' spune Peter Chou, presedintele HTC.

HTC_Logo_w500

Cele mai citite