Acer Aspire TimelineX - noua generatie de notebook-uri

Noua generatie de notebookuri Aspire TimelineX este suprinzatoare din mai multe puncte de vedere. Modelele detin un design ultra-subtire si inteligent si integreaza un procesor puternic si o placa video de ultima generatie. Touchpad-ul noilor notebook-uri TimelineX este multi-gesture, iar tastatura tip chiclet este realizata din otel. Ambele au ca scop usurarea muncii utilizatorilor. 

Dupa ce Acer a atins un standard de 8 ore de viata a bateriei cu vechea generatie de notebook-uri, noua serie Aspire TimelineX face un pas inainte si ofera o autonomie mai mare cu 25%. Noile sisteme detin o autonomie de pana la 10 ore, cu o singura incarcare. In plus, bateria are un ciclu de viata mult mai indelungat. In timp ce capacitatea de incarcare a unei baterii obisnuite incepe sa se opreasca la 80% dupa 300 de cicluri de incarcare, noua baterie permite pana la 1.000 de cicluri de incarcare inainte de a se modifica pragul maxim de incarcare. Bateria notebook-urilor este incorporata, ceea ce a permis crearea unui design mai subtire si elimina orice pericol de a fi eliberata accidental in timpul folosirii.

Pentru a urmari mai eficient nivelul de incarcare al bateriei, noua serie Aspire TimelineX este echipata cu un indicator care arata pe ecran, in diferite culori, nivelul minim, mediu si full de incarcare in timp laptopul ce este conectat sau nu la curentul electric. Noi caracteristici de economisire a energiei au fost implementate la noua serie de produse Acer inclusiv pentru reducerea consumului pentru unitatea optica, ceea ce permite extinderea duratei de viata a bateriei.

Seria Acer Aspire TimelineX Series incorporeaza cea de-a doua generatie a gamei de procesoare Intel Core, combinand performanta crescuta cu consumul redus de energie si o grafica superioara. Acest lucru asigura o mai buna procesare media pentru editare si partajare rapida a videoclipurilor, redare video HD superioara cu o calitate impresionanta a imaginii si o experienta unica in jocuri. Noile notebook-uri Aspire TimelineX incorporeaza o placa video NVIDIA GeForce si sunt echipate cu hard disk-uri de pana la 750 GB. Alternativ, noile modele TimelineX pot fi echipate cu o unitate SSD pentru cresterea vitezei de folosire a aplicatiilor.

Noua serie de laptopuri Acer are conectivitate HDMI, care aduce divertismentul HD pe ecranele mari de TV pentru o experienta vizuala superioara. Portul USB 3.0 optional, transfera datele de la si catre device-uri externe cu o viteza de 10 ori mai mare decat inainte. Experienta bogata de divertisment este completata si de sunetul vibrant si realistic cu ajutorul Dolby Home Theater v4.

Variind de la modelul compact 3830T cu o diagonala de 34 cm (13.3'') la cel foarte subtire 4830T de 35.5 cm (14.0'') si 5830T de 39.5 cm (15.6''), laptopurile Aspire TimelineX detin noile display-uri Acer CineCrystal LED cu un aspect 16:9 si o rezolutie HD 1366 X 768 pixeli. Aceste display-uri afiseaza imagini clare de inalta definitie pentru o experienta vizuala superioara.

Noua serie Aspire TimelineX integreaza tehnologii wireless de inalta clasa: conexiune Wi-Fi, Bluetooth 3.0 (optionala) si Gigabit LAN. Noul webcam HD de 1,3 MB nu numai ca permite utilizatorilor sa mentina contactele cu prietenii si partenerii de afaceri, dar ofera si o calitate imbunatatita a imaginii si permite inregistrarea audio.

Seria de laptopuri Aspire TimelineX permite incarcarea smartphone-ului sau al altor device-uri USB fara a fi necesara deschiderea notebookurilor.

Noile notebookuri sunt disponibile in Romania din aceasta luna in reteaua partenerilor Acer, la preturi ce incep de la 2.999 de lei.

 

Acer Timeline X

Cele mai citite