Logitech Wireless Headset F540 in Romania

Logitech aduce in Romania setul de casti wireless F540. Cu ocazia Zilei Barbatului, poti rupe traditia, parasind barurile si restaurantele si organizand o noapte de gaming la tine acasa. Cei mai buni si pasionati prieteni vor intra in lupta in cele mai noi shootere sau jocuri de strategie. Compatibil cu PC-uri si consolele de jocuri, setul de casti Logitech Wireless F540 se poate conecta pana la trei surse audio, incluzand PS3 si Xbox 360 iar sunetul stereo wireless redat este foarte rafinat. Daca adunarea se transforma intr-o competitie acerba, cu jucatori raspanditi prin mai multe camere, posibilitatea de comunicare prin voice chat este prielnica pentru crearea strategiilor de atac ad-hoc.

''Gamerii dedicati pot sarbatori Ziua Barbatului intr-un mod competitiv, organizand o mica competitie de gaming. Astfel, utilizarea castilor wireless F540 este benefica atat din punct de vedere strategic, dar si pentru linistea celor ce vor sa se odihneasca.'' a precizat Camelia Barbalata, country manager pentru Romania, Bulgaria si Moldova. ''Dar cel mai mare atu va fi experienta audio pe care gamerii o vor indragi.''

Setul de casti include o statie de baza cu trei input-uri analogice, facand posibila conectarea a pana la trei surse audio, precum o consola de joc, televizor, player DVD, sistem audio Logitech Squeezebox, player MP3 sau alte dispozitive.

Toate tastele de control de care ai nevoie sunt plasate pe casti: volumul independent pentru voce si volumul pentru joc, tasta pentru oprirea microfonului si un selector de intrari cu care poti schimba intre orice sursa audio conectata, fara ca tu sa te misti de pe canapea. Design-ul special al castilor, care izoleaza zgomotul si banda ajustabila care invaluie capul, iti ofera mai mult confort in experientarea totala a jocului.

Logitech wireless Headset F540 foloseste drivere laser de 40 mm care redau un sunet stereo detaliat. Iar microfonul, ce anuleaza zgomotul, te ajuta sa poti purta convorbiri clare in timpul jocurilor online ale consolelor PS3 si Xbox 360.

Conectivitatea digitala wireless 2,4 GHz ofera performante wireless superioare si nu-ti ocupa camera cu fire inutile. Nu este nevoie sa schimbi bateriile, setul de casti Logitech Wireless Headset F540 fiind reincarcabil. Cu o singura incarcare, F540 functioneaza pana la 10 ore de joc. Iar daca nivelul bateriilor este critic, castile pot fi incarcate in timpul jocului.

Logitech Wireless Headset F540 este disponibil in Romania la un pret recomandat de 639 Lei.

 

Logitech Wireless Headset F540

Cele mai citite