Dell pregateste un laptop subtire care sa rivalizeze cu MacBook Air

Ar trebui Apple sa se ingrijoreze? MacBook Air stapaneste domeniul dispozitivelor ultra-portabile, dar acest lucru s-ar putea sa se termine repede deoarece tot mai multe laptopuri super subtiri intra pe piata. Se pare ca si Dell se alatura, zvonurile indicand o noua gama de notebook-uri subtiri.

In timp ce incercarile anterioare Dell de a scoate un laptop subtire - ca Dell Adamo XPS - au fost sortite esecului datorita lipsei de putere, noul model va fi suficient de puternic pentru a se lupta atat cu MacBook Air cat si cu Samsung 9, pastrand in acelasi timp profilul minimalist.

Planurile initiale Dell se refera la un laptop ultra-subtire de 15,6 inch cu noul procesor Sandy Bridge de la Intel. ''Acesta este primul intr-o serie de produse'' spune sursa cu ''accent pe ultra performanta si ultra-subtire''. Aparent, modelul de 15,6 inch va aduce un val de variante minimaliste. ''Nu este vorba de un sigur produs. Este un angajament total fata de o categorie de produse axata pe dimensiuni mici si putere.''

dell-xps-adamo-slant_w500

Cele mai citite