Sikker - va anunta atunci cand copilul este bolnav

Dispozitivele "baby monitor" exista de zeci de ani, dar singurul lucru pe care majoritatea o pot face este sa va avertizeze atunci cand bebelusul a inceput sa planga. El poate sa para linistit, dar ce se intampla daca bebelusul se simte rau? Sikker baby monitor a fost creat pentru a da parintilor mai multe informatii despre starea copilului.
baby monitor
Sikker este un dispozitiv creat pentru a asigura siguranta copilului dumneavoastra - cuvantul "sikker" inseamna siguranta in daneza. Este un dispozitiv complet deoarece include functia "baby monitor", radio, ceas cu alarma. Acest gadget este foarte usor de utilizat. Este format din doua bratari, una pentru copil si una pentru parinte.

alt
Bratarile comunica cu statia de baza. Bratara copilului transmite datele biometrice cu privire la starea copilului. De exemplu, cu ajutorul dispozitivului Sikker, parintele poate afla temperatura corpului copilului - aceasta caracteristica este foarte utila mai ales daca bebelusul este bolnav. De asemenea, unitatea transmite sunete sau poate chiar controla de la distanta muzica pentru copil. Asa cum vedeti, Sikker este un dispozitiv foarte util pentru cei care au copii mici.
baby monitor

Cele mai citite