Camera foto Kodak Slice touchscreen

In stilul caracteristic "apasati butonul si noi facem restul", Kodak continua cu setari avansate de captura a imaginilor si a functiilor pentru a imparti momentele cu ceilalti, cu noua linie lansata in 2010.
kodak slice
Noua camera foto Kodak SLICE (349$) ofera posibilitatea de a imparti momentele cu ceilalti la un nou nivel, combinand puterea de a fotografia cu experienta impartirii experientelor. Camera foto eleganta si stilata are posibilitatea de a stoca pana la 5000 de fotografii HD. Cumparatorii pot usor sorta pana la sute de poze in functie de persoana, locatie, data, sau ocazie pentru a putea imparti cu ceilalti o colectie de momente pretioase cu ajutorul caracteristicii de cautare a camerei video Kodak SLICE si cu ajutorul caracteristicii Face Recognition.

Este bine stiut ca oamenilor le place sa imparta fotografiile cu alte persoane. Camera Slice este creata pentru a imbunatati schimbul de experiente, cu numeroase caracteristici, include o memorie interna de 2GB. Camera SLICE este o camera de 14 megapixeli.

kodak slice

Cele mai citite