Acer lanseaza notebook-urile Aspire Ethos

Acer a lansat noua serie de notebookuri Aspire Ethos, conceputa sa ofere utilizatorului o noua experienta de divertisment si performanta crescuta. De la un nou look pana la experienta vizuala imbunatatita, sistemul nou de sunet si procesoarele puternice, noua serie Aspire Ethos confera un nou inteles conceptului de ''home entertainment''. Noua serie de notebookuri ofera o imagine spectaculoasa, ca de cinema, pe ecranele CineCrystal Full HD si HD, fiind echipata cu solutii HD avansate de grafica, in timp ce suportul pentru DirectX 11 garanteaza o calitatea superioara a imaginii si o performanta crescuta pentru gaming.

Noile notebookuri Aspire Ethos au un sistem de sound care aduce o performanta audio superioara, in timp ce solutiile profesioniste Dolby Home Theater v4 maximizeaza volumul pentru a crea efectul de home theater surround sound. Aspire Ethos 8951G este dotat cu Acer CineSurround cu cinci boxe Dolby incorporate si subwoofer Acer Tuba CineBass, care suporta efecte de frecventa joasa si o experienta audio noua. Aspire Ethos 5951G este echipat cu True5.1-channel surround sound, doua boxe stereo incorporate si booster Acer Tuba CineBass, care sustin efecte de frecventa joasa, pentru o noua experienta.

Aspire Ethos are un touchpad detasabil care poate functiona si ca MediaRemote, o telecomanda care permite accesarea fisierelor multimedia de la distanta. De asemenea, un senzor de orientare permite utilizarea touchpad-ului atat in pozitie orizontala, cat si verticala.

Mai mult, noile notebookuri permit accesarea continutului dorit prin clear.fi., sistemul Acer de media sharing. clear.fi este o solutie care functioneaza fara a avea nevoie de o instalare speciala: de indata ce este activata, detecteaza toate dispozitivele cu capabilitati clear.fi conectate la reteaua wireless din locuinta, apoi faciliteaza partajarea intregului continut digital stocat pe oricare dintre aceste dispozitive.

Datorita tastei InstantOn Arcade, noile notebookuri Aspire Ethos pot fi bootate rapid, permitand vizionarea de filme, a fotografiilor si ascultatul muzicii intr-un timp extrem de scurt.

Cu optiunea Blu-Ray Disc sau cu un drive optic DVD utilizatorii pot viziona filmele pe ecranul fara rama in format 16:9. De asemenea, cu ajutorul conexiunii HDMI, utilizatorii pot viziona filmele pe ecranele mari ale televizoarelor.

Datorita formatului de 48 cm (18.4'') sau 39.5 cm (15.6'') si rezolutiei Full HD (1920x1080) sau HD (1366x768), ecranele fara rama (frameless), protejate de o sticla speciala, rezistenta la zgarieturi, Corning Gorilla Glass, ofera o experienta de vizionare pe intreaga suprafata a ecranului. Ecranele folosesc tehnologia LED cu iluminare din spate, fara mercur, care nu imbunatateste doar calitatea imaginii si vizibilitatea in conditii de iluminare redusa, ci minimalizeaza si consumul de energie. Carcasa noilor laptopuri este din aliaj de aluminiu-magneziu polizat.

Seria Acer Ethos se bazeaza pe a doua generatie de procesoare Intel Core i, oferind o putere mai mare de procesare si capabilitati sporite de multitasking pentru muzica, jocuri, filme, fotografii, retele de socializare si alte aplicatii solicitante, cu un consum mai mic de energie.

Noile procesoare sunt dotate si cu Tehnologia Intel Turbo Boost 2.0, care ofera o putere superioara de procesare media, pentru editare si partajare mai rapida a fisierelor video, navigare accelerata pe web si o experienta superioara de joc. Seria de grafica NVIDIA GeForce GT500 asigura o calitate mai buna a imaginii, in timp ce portul USB 3.0 transfera date spre si dinspre dispozitivele externe de 10 ori mai rapid decat inainte.

Bateria integrata PowerSmart cu durata de viata indelungata asigura functionarea prelungita a bateriei, pe o perioada mai lunga de timp. Puterea bateriilor conventionale incepe sa scada dupa 300 cicluri de incarcare. Noua baterie, cu o formula special conceputa pentru un ciclu de viata indelungat, permite pana la 1.000 de cicluri de incarcare inainte ca pragul maxim de incarcare sa scada, adica de peste 3 ori mai mult decat bateriile notebookurilor traditionale. De asemenea, aceasta caracteristica face noile notebookuri Aspire Ethos mai prietenoase fata de mediu, deoarece bateriile lor trebuie inlocuite de mai putine ori.

Cu noua serie Aspire Ethos, utilizatorii pot incarca smartphone-ul sau alte dispozitive USB, fara a porni efectiv laptop-ul. Iar daca laptop-ul se transforma in incarcator, acestia pot calatori cu mai putine bagaje, caci nu mai au nevoie de adaptoare si incarcatoare.

Pentru modelul Aspire Ethos 8951G este posibila adaugarea unui SSD pentru booting si incarcare de aplicatii intr-un interval de timp foarte scurt, avand un HDD de mari dimensiuni pentru nevoile de stocare. In plus, seria Aspire Ethos ofera si un cititor de carduri, de tip multi-in-1, care sustine si cel mai recent format de card SDXC, pentru transfer de date simplu si rapid de la un dispozitiv la altul.

Familia Aspire Ethos integreaza tehnologii wireless si wired performante: conexiune in retea Wi-Fi CERTIFIED cu suport pentru Acer SignalUp cu tehnologie wireless Nplify, Bluetooth 3.0 (optional) si Gigabit LAN. Solutia Acer Video Conference, incluzand webcam Acer Crystal Eye si microfon incorporat, permit mentinerea legaturii cu prietenii sau partenerii de afaceri, prin video-conferinte.

Noile notebookuri sunt disponibile in Romania in reteaua partenerilor Acer, la preturi ce incep de la 4.699 de lei (TVA inclus).

 

Acer logo

Cele mai citite