Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

LG dezvaluie primul navigator web 3D care reda realitatea augumentata

LG si Wikitude au lansat primul browser realitate augumentata 3D din lume, creat pentru viitorul smartphone LG Optimus 3D. Pur si simplu, informatia realitatii augumentate este afisata pe imaginea pe care o vezi prin intermediul camerei smartphone-ului, sa zicem, de exemplu, ca vrei sa cauti o cafenea prin jur, trebuie doar sa tii telefonul indreptat in directia in care vrei sa mergi si pe ecran se vor afisa toate cafenelele din zona in partea de sus a imaginii pe care a capturat-o camera.

Aceasta tehnologie, desi foarte utila, nu rula in modul in care cei care au creat-o se asteptau. Cu un navigator 3D, acest lucru s-ar putea sa se schimbe deoarece locurile, reperele si obioectele pot fi mai usor recunoscute pe ecranul smartphone-ului.

''Tehnologia AR a fost laudata pentru potentialul sau de a inlocui realitatea abstracta a dispozitivelor mobile standard cu realitatea actuala afisata prin intermediul camerei pe smartphone'' spune Dr. Jong-seok Park, director LG Mobile Communications. ''Hardware-ul LG de ultima ora si tehnologia software API 3D imping acum realitatea cu un pas inainte.''

Dezvaluirea aplicatiei coincide cu lansarea mult anticipatului LG Optimus 3D, disponibil vara asta. Telefonul va beneficia de procesor dual-core, precum si platforma 3D pentru vizualizare, inregistrare si schimb de continut 3D.

Esti incantat cu privire la lansarea telefonului LG Optimus 3D vara asta?

LG Optimus 3D

Cele mai citite

Error: No articles to display