Monitorul Philips LED 221TE2L are tuner HDTV

Noul monitor lansat de Philips combina armonios cele doua medii, televiziunea si Internetul. Alaturi de Philips 221TE2L, utilizatorii pot experimenta cele mai bune show-uri TV la calitate HD pe un monitor LED.

Internetul si televiziunea sunt doar la o atingere distanta pe noul Philips 221TE2L: monitorul LED combina conexiunea HDMI, sunetul stereo si un mod de control modern, senzitiv. Cu greu poate fi egalata o cale mai usoara de comutare intre doua lumi de divertisment pentru iubitorii televiziunii care prefera sa navigheze si pe Internet. Mai ales daca experienta se produce acasa si nu intr-un cinematograf, iar pasionatii de fotbal vor sa urmareasca un meci din Liga Campionilor in dormitorul lor, in timp ce restul familiei doreste sa se delecteze cu concursul ''Romanii au talent'' in sufragerie.

 

Acestea sunt principalele caracteristici ale noului Philips 221TE2L:

Imagine superba

Monitorul Philips dispune de un ecran full HD LCD LED cu o rezolutie de 1920x 1080 pixeli. Tehnologia LED garanteaza culori naturale iar ratio-ul SmartContrast de 20.000.000:1 ajuta ca nivelul de detaliu sa fie extrem de mare, chiar daca secventele dintr-un film sunt foarte intunecate.

Functii la indemana

Monitorul cu tuner TV integrat poate procesa semnal atat VGA cat si HDMI, iar cu ajutorul tehnologiei touch sensitive, schimbarea surselor este la indemana. Functia SmartImage asigura ca imaginea de pe ecran este la calitate superioara, in timp ce Smart Sound alege cel mai bun mod de utilizare pentru o reproducere sonica acurata.

Multimedia la inaltime

Tehnologia HDMi-ready permite monitorului sa redea continutul multimedia la calitate superioara, functia Incredible Sound oferind o experienta sonica echilibrata. Semnalele MPEG4 HD-TV sunt primite prin tuner-ul DVBT.

Monitorul Philips 221TE2L este disponibil in Romania la un pret recomandat de 949 Lei.

 

Philips 221TE2L

Cele mai citite