Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

1 din 3 oameni utilizeaza o aplicatie inainte sa se dea jos din pat

Un raport sustine ca 35% dintre americani folosesc o aplicatie pentru Android sau iPhone chiar inainte sa se ridice din pat dimineata. Datele colectate de compania de telecomunicatii Ericsson arata ca cele mai utilizate aplicatii dimineata sunt cele pentru verificarea email-ului urmate de aplicatiile pentru retele sociale.

Datele arata ca 22% utilizeaza o aplicatie pentru retele sociale dimineata inainte de a se ridica din pat; Facebook s-a dovedit in mod deloc surprinzator a fi cea mai utilizata aplicatie cu un procent de 18%.

Aplicatiile cu aspect social sunt utilizate in timpul zilei, ajungand la ora mesei si la inceputul dupa-amiezei ca un sfert dintre utilizatori sa fie conectati pe Facebook sau un site similar de socializare.

Cercetarea sugereaza ca utilizarea smartphone-urilor fara voce este la cele mai inalte cote dupa-amiaza, cu o medie de 64.5%, in timp ce doar 1 din 5 utilizatori folosesc o aplicatie in timp ce iau cina.

Rezultatele indica un mod diferit in care sunt utilizate smartphone-urile, cu un accent mai mare pus pe aplicatii decat pe voce.

O alta idee a cercetarii efectuate de Ericsson spune ca 13% dintre americani vor sa-si cumpere o tableta pentru gama larga de aplicatii pe care le ofera.

iPhone_HTC_copy_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display