Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Data de lansare CoD: Modern Warfare 3

Micile 'scapari' pe internet a marilor producatori de jocuri au ajuns in ziua de astazi un mod extrem de bun de a face publicitate unui nou titlu aflat in dezvoltare. Venind vorba de asta, saptamana trecuta, Infinity Ward se pare ca a scris din greseala si a mai apasat si legatura de postare pe Twitter a catorva informatii interesante cu privire la noul titlu din seria Call of Duty si anume Modern Warfare 3.

Hipe-ul generat in randul fanilor a fost indeajuns cat la cateva zile dupa acea scapare studioul sa lanseze si un teaser trailer pentru nou joc. Printre diversele informatii postate pe Twitter se numara si un poster probabil creat pentru magazinele retail, pe care este afisata data de lansare a jocului.

Infinity Ward a raspuns oficial la aceasta scapare, tinand sa mentioneze ca unele informatii sunt adevarate iar altele nu. Concluziile noastre sunt simple, jocul va fi lansat in toamna, cel mai probabil pe data de 8 Noiembrie 2011, la fix cat sa il jucam, terminam si sa trecem repede mai departe la Elder Scrolls Skyrim.

alt

Cele mai citite

Error: No articles to display