Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

The Witcher 2: Assassins of Kings lansat fara DRM

GOG.com impreuna cu CD Project au lansat astazi versiunea premium digitala a jocului The Witcher 2: Assassins of Kings. Jocul precomandat sau cumparat prin acest site va fi lipsit de DRM, producatorii fiind foarte siguri ca fanii titlului anterior vor alege sa cumpere si nu sa pirateze jocul. De asemenea, ca si restul titlurilor vandute pe GOG, The Witcher 2 vine cu o serie de bonusuri printre care soundtrack-ul integral, un ghid al jocului, wallpapere si un artbook de 200 pagini.

 

The Witcher 2: Assassins of Kings este un joc RPG bazat pe universul creat autorul polonez Andrzej Sapkowski, in care jucatorul va lua rolul unui witcher numit Geralt of Rivia. Dupa ce acesta a reusit sa opreasca rebeliunea din Regatul Temeria salvand-ul pe Regele Foltest, in a doua parte a jocului, Geralt si regele vor incerca sa restaureze pacea in tinut, personajul principal intalnind in aceasta misiune o multime de noi caractere dar si caractere cheie din primul joc al seriei.

witcher 2 assassins of kings

 

Cele mai citite

Error: No articles to display