Nvidia lanseaza Geforce GTX 560

NVIDIA introduce noile unitati de procesare vizuala GeForce GTX 560, care completeaza seria Fermi, oferind suport pentru tehnologiile NVIDIA PhysX, 3D Vision, SLI si Surround, pentru a le permite utilizatorilor sa se bucure de cele mai noi titluri de jocuri, care se vor lansa in aceasta vara.

Seria de procesoare GTX 560 se va alatura modelelor GTX 560 Ti, pentru a oferi cea mai inalta experienta de gaming din gama sa, pentru jocurile ce ruleaza la 1080p, cea mai intalnita rezolutie de gaming, conform cercetarii Valve Steam Hardware and Software.

NVIDIA lanseaza astazi si versiunea beta a driver-elor R275. Acestea ofera performanta crescuta, alaturi de functionalitati imbunatatite, pentru o gama extinsa de jocuri pentru PC, incluzand titluri precum Duke Nukem Forever (3D Vision), Alice: Madness Returns (PhysX) si Dungeon Siege III (Surround).

Caracteristicile driver-elor R275:

• Performante crescute pentru o gama variata de jocuri, incluzand titluri precum Crysis 2 (6%), Bulletstorm (15%) si Portal 2 (8%)

• Noile actualizari tehnologice NVIDIA includ profilurile SLI

• Performante de scalare imbunatatite, datorita noii interfete de utilizare si optiunilor de override

• Redimensionari facile pentru HDTV, pana la la scara 1:1

• Peste 525 de profiluri 3D Vision, alaturi de cele pentru titluri precum Portal 2, Duke Nukem Forever, Age of Empires Online, Assassin's Creed Brotherhood si Dungeon Siege III.

• Posibilitatea de a vizualiza fotografii, prin intermediul 3D Vision Photo Viewer cu suport Windowed Mode

• Suport pentru cel mai mare ecosistem 3D, incluzand monitoare, notebook-uri, proiectoare, aplicatii si continut 3D prin intermediul tehnologiei NVIDIA 3D Vision.

Gama de procesoare GeForce GTX 560 va fi disponibila de astazi, prin intermediul partenerilor, precum ASUS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Inno 3D, KFA2, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle si Zotac. Driver-ele R275 sunt disponibile pe www.geforce.com sau prin intermediul sectiunii dedicate de pe www.nvidia.com.

 

NVIDIA GeForce GTX 560

Cele mai citite