Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Toshiba prelungeste ''Garantia orice-ar fi''

Toshiba anunta prelungirea promotiei ''Garantia orice-ar fi'' prin acoperirea de pana la doi ani pentru laptopuri si tablete PC, acestea urmand sa fie asigurate in cazul accidentarilor neprevazute, al furtului si al intrarii in somaj a cumparatorului. Garantia unica de la Toshiba, lansata initial in luna februarie 2009, se bucura de un succes deosebit, fiind solutia care ofera utilizatorilor din regiunea SEEI (Europa de Est si Israel) siguranta completa la achizitionarea unui laptop nou.

Deborah Scharnhoop, Marketing Manager Toshiba Computer Systems, South Eastern Europe: '' Inca din momentul lansarii ''Garantiei orice-ar fi'' s-a dovedit a fi foarte apreciata de utilizatori. Climatul economic nefavorabil al ultimilor ani a facut ca raportul pret calitate si extra-beneficiile sa fie si mai relevante, iar prin prelungirea acestui program consideram ca le oferim utilizatorilor cel mai mare beneficiu posibil. Prelungirea programului de garantie suplimentara ofera utilizatorilor de sisteme Toshiba siguranta si libertate de alegere in momentul achizitiei unui nou sistem, iar, ca bonus, perioada in care produsele sunt asigurate in cazul accidentarilor neprevazute, al furtului sau al somajului se prelungeste de la unul la doi ani.''

''Garantia orice-ar fi'' este valabila pana la data de 30 septembrie 2011 si ofera utilizatorilor din regiunea SEEI aproape cinci luni in care pot profita de beneficiile acestei promoti. Incepand cu luna mai 2011, toti clientii care se inregistreaza pentru aceasta campanie vor profita de asigurarea pentru o perioada de doi ani de la momentul achizitiei sistemului.

Termenii si conditiile ''Garantiei orice-ar fi'' pot fi parcursi pe site-ul oficial al campaniei, la adresa https://www.nomatterwhatguarantee.com.

 

Toshiba NMWG Logo

Cele mai citite

Error: No articles to display