Acer TravelMate 7750 si 4750 in Romania

Acer anunta disponibilitatea in Romania a noilor modele TravelMate 7750 si 4750. Produsele sunt prezente in ofertele partenerilor Acer, cu preturi ce incep de la 350 de euro. Dedicate oamenilor de afaceri, noile notebookuri folosesc cele mai noi procesoare Intel® Core™, care asigura astfel o performanta crescuta, inclusiv in lucrul cu aplicatii foarte complexe. Spatiul maxim de stocare al ambelor sisteme este de 1.500 GB (1,5 TB), fiind suficient pentru a permite instalarea tuturor aplicatiilor de business.

Noile sisteme detin caracteristici de securitate complexe, precum autentificarea pre-boot cu parole pentru BIOS si HDD. Parolarea BIOS-ului previne bootarea sistemului in cazul in care acesta este furat, in timp ce parolarea hard diskului ofera securitate suplimentara in cazul in care acesta este scos din computer. Mai mult, noile notebookuri sunt echipate cu tehnologiile Intel Anti-Theft si Absolute Data Protection (ADP), care permit blocarea sistemelor de la distanta in caz de furt. ADP este un software cu ajutorul caruia utilizatorii pot identifica locul unde se afla PC-ul in cazul in care acesta este pierdut sau furat.

Acer TravelMate 7750

Notebookurile Acer TravelMate au ecrane LCD LED, disponibile in doua formate: 17,3 inchi pentru modelul 7750 si 14 inchi pentru 4750. In cazul in care se doreste realizarea unei prezentari in fata unui public larg, utilizatorii pot conecta notebookurile la un display extern HD sau la un televizor prin intermediul tehnologiei Intel® Wireless Display.

Fiind dedicate segmentului business, noile notebookuri au functia Acer Video Conference. Aceasta foloseste webcamul Acer CrystalEye, microfon integrat si software-ul Acer Video Conference Manager, care permit utilizatorilor sa realizeze conferinte video online, mentinand astfel mai usor contactul cu partenerii de afaceri.

Acer TravelMate 4750

Toate notebookurile Acer profesionale respecta standardele ecologice, printre care Energy Star® 5.0 si detin certificarea EPEAT® Silver, ceea ce garanteaza un consum redus de energie si o autonomie mai mare a bateriei.

 

Cele mai citite