Ceasul de fitness Garmin Forerunner 210 in Romania

Garmin aduce in Romania ceasul de fitness Forerunner 210, un dispozitiv util atat pentru incepatori cat si pentru alergatorii de performanta. Forerunner 210 ofera optiuni GPS pentru orice stadiu al antrenamentului sportivilor care fac jogging dar si celor care vor sa se relaxeze dupa o zi incarcata de munca.

''Forerunner 210 sunt ideale pentru alergatorii care isi doresc mai multe optiuni in timp ce se bucura de usurinta utilizarii, caracteristica ce a propulsat Garmin in fruntea industriei,'' a precizat Bogdan Condurateanu, director tehnic al Sheba Distribution, reprezentant unic al Garmin in Romania.

Garmin Foreunner 210 este la fel de usor de folosit precum precedentul Forerunner 110. Ceasul ofera date in timp real precum ritmul, distanta si timpul utilizand un receiver GPS de inalta sensivitate cuplat cu tehnologia Garmin HotFix® care gaseste si mentine receptia satelitilor. Poti seta alerte ale ritmului cardiac pentru a fi notificat cand depasesti sau esti sub limita obiectivelor tale. Daca folosesti modelul 210 cu dispozitivul pentru picior, vei putea sa iti verifici mai tarziu prin Garmin Connect cadenta alergarii sau numarul de pasi efectuati pe minut. Disponibil intr-un design lucios stilizat negru, Forerunner 210 este foarte aratos oriunde il porti, in timpul antrenamentului, la birou sau in afara orasului.

Durata de viata a bateriei este de 8 ore in modul GPS si de antrenament si pana la trei saptamani in modul power-safe. Forerunner 210 poate fi purtat ca un ceas de zi chiar si atunci cand nu ai program de antrenament. Utilizatorii pot castiga timp incarcand bateria si uploada informatii pe Garmin Connect™ in acelasi timp printr-o conexiune USB, care este folosita de asemenea pentru a incarca update-uri de software gratuit rapid de la www.garmin.com.

Forerunner 210 dispune de un dispozitiv de masurare a ritmului cardiac, cu cinci zone care pot fi personalizabile. Ceasul de fitness dispune de un calculator de calorii consumate pe baza ritmului cardiac,

ce indica cu acuratete volumul de calorii arse.

Forerunner 210 stocheaza si afiseaza sute de ore de sesiuni, alergatorii isi pot vizualiza rezultatele totale chiar daca nu au avut ocazia sa le incarce pe Garmin Connect. Odata conectati la Garmin Connect, utilizatorii pot incarca rapid si usor sesiunile, calcula totalul rezultatelor, stabili obiective, impartasi sesiuni cu prietenii si familia si participa intr-o comunitate fitness online cu pana la 40 de milioane de activitati din intreaga lume. Garmin Connect afiseaza date precum timpul, distanta, viteza, elevatia si ritmul cardiac. Aceste informatii sunt afisate prin tabele, ilustratii, rapoarte si o varietate de reprezentatii cartografice precum strazi, fotografii, date topografice si harti de elevatie, dar si aplicatia Google Earth.

Garmin Forerunner 210 este disponibil la Garmin City Shop la un pret de 865 Lei.

 

Garmin Forerunner 210

Cele mai citite