Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Age of Conan devine free to play

Inevitabilul s-a produs; Funcom a anuntat astazi, ca MMO-ul Age of Conan va adopta incepand cu aceasta vara modelul free-to-play, jocul primind si o relansare digitala precum si un nou nume, Age of Conan Unrated. Mentinandu-si totusi pozitia de cel mai barbar MMO pe piata, Age of Conan Unrated va beneficia de un model de plata hibrid, in care jucatorii vor putea accesa universul in mod gratuit, sau vor alege sa plateasca abonamente premium, pentru continutul extra.

 

Funcom, a sustinut ca astfel de schimbari au avut enorm de mult succes la alte jocuri online vestice, precum LOTRO, DDO, sau chiar propriul joc, Anarchy Online. Odata cu aceasta lansare, vor fi aduse jocului, noi imbunatatiri dar si continut nou, de asemenea, un magazin in-game care va putea fi accesat atat de jucatorii free cat si cei premium, va fi pus la dispozitie, acesta oferind spre vanzare diverse obiecte unicate.

age of conan free to play

 

Cele mai citite

Error: No articles to display