Nokia Oro cu aur de 18 karate

Nokia combina aurul si pielea pentru a crea telefonul mobil Oro. Nokia a dezvaluit versiunea refacuta a telefonului Nokia C7: Nokia Oro beneficiind de placare cu aur de 18 carate.  Avand acelasi display AMOLED de 3.5 inch, camera de 8 megapixeli cu abilitati de inregistrare video 720p HD si sistem de operare Symbian, la fel ca modelul standard C 7, telefonul mobil Oro renunta la exteriorul de plastic combinand in schimb pielea cu placarea cu aur.

''Avem un numar mare de utilizatori care cauta produse de calitate create cu materiale superioare care sa sustina succesul acestora si statutul lor social. In unele zone, detinerea unor astfel de produse premium este pasaportul pentru a fi luati in serios,'' spune Gabriel Speratii, directorul general Nokia in Rusia.

Acesta se va lansa in al treilea trimestru al acestui an in cateva tari din Europa, in Rusia si Asia. Nokia Oro va avea un pret de 800 de euro.

Fanii de gadeturi care cheltuiesc bani multi vor fi tenatati de Nokia Oro sau acestia prefera sa dea banii pe tehnologie premium?

Nokia_Oro_610_w500

Cele mai citite