Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google Wallet - caracteristici portofel

Google a prezentat oficial noua aplicatie Wallet la o conferinta de presa din New York. Noua aplicatie pentru plati a gigantului cautarilor foloseste NFC pentru a permite utilizatorilor sa plateasca pentru bunurile achizitionate pe telefonul Android. 

Aplicatia iti permite sa folosesti un Citi Mastercard sau cardul preplatit Google care poate fi alimentat de pe orice card de credit. Trebuie doar sa te asiguri ca se accepta  Mastercard PayPass atunci cand vrei sa-l folosesti.

Google spune ca aplicatia sa Wallet merge dincolo de simpla stocare a cardului de credit. Va stoca, de asemenea, carduri de loialitate, carduri cadou sau oferte speciale, fiind mereu la indemana, ca si cum ai avea portofelul cu tine. Google sustine ca pot fi stocate chiar bilete la cinema si carti de identitate.

Google a mai prezentat si o noua caracteristica Google Offers, asemanatoare Groupon, care se va sincroniza cu Google Wallet, permitandu-ti sa ai toate reducerile cu tine. Serviciul este in teste acum si urmeaza sa fie lansat in Statele Unite vara asta.

Din pacate, portofelul Google ramane o afacere pentru Statele Unite si va fi disponibil doar pentru Nexus S 4G pe Sprint. Mountain view a declarat ca serviciul se va extinde in vara, dar nu stim daca va ajunge si in Romania.

Ai vrea sa folosesti Google Wallet?

google-wallet-official_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display