Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatii Android: Ghosttown iti ofera gratuit fiecare melodie

Uita de Music Beta, daca Ghosttown se dovedeste a fi legal, este cea mai buna aplicatie de muzica pentru Android, fara indoiala. O aplicatie de redare audio, care sfideaza aproape toate convingerile, s-a lansat la Android Market saptamana aceasta, permitand ascultarea gratuita de melodii.

Aplicatia Ghosttown pentru Android stoarce internetul de melodii disponibile gratuit si atunci cand gaseste una, ti-o aduce pe dispozitivul mobil, cu un serviciu rapid care rivalizeaza cu aplicatia Premium pentru dispozitive mobile de la Spotify care costa 10 lire sterline pe luna.

Cauta artistul si in cateva secunde vei primi discografia completa a acestuia. Din rezultate poti asculta melodii sau albume intregi, navigand prin melodii ca in aplicatia Android Music, completata de copertele albumelor. Poti adauga melodii in liste sau la favorite, ambele fiind disponibile instantaneu. 

Descrierea aplicatiei spune ca e ca si sum ai avea un iPod infinit pe telefonul mobil si e greu sa nu fii de acord. 

Trebuie sa ne intrebam totusi despre legalitatea acestui serviciu. Cu siguranta incalca drepturile de autor undeva, in drumul sau. Speram ca aplicatia sa reuseasca deoarece la prima vedere, este o aplicatie de redare muzica impresionanta. Descarc-o acum deoarece s-ar putea sa nu mai fie disponibila mult timp.

Android Market

Ghosttown-for-Android_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display