Toshiba Qosmio X770 - laptop-uri de gaming

Destinate jucatorilor pasionati, noile modele Toshiba din familia Qosmio X770, ofera cele mai impresionante tehnologii si o experienta de joc extraordinara, capabila de randari extrem de realiste. In plus, modelul Qosmio 3D este compatibil cu tehnologia ochelarilor shutter activi 3D si ridica din nou stacheta gaming-ului mobil. Modelul Qosmio X770 3D si versiunea non-3D, modelul Qosmio X770, vor fi disponibile in Europa in al doilea trimestru al anului.

Modelul Qosmio X770 raspunde cerintelor extraordinare ale pasionatilor de jocuri si ofera puterea de procesare necesara sesiunilor de joc avansat. Sistemul este dotat cu un procesor puternic quad-core si o solutia grafica de ultima ora de la NVIDIA. Aceasta ofera calitate vizuala la standard 1080p, cu performante de joc superioare solutiilor grafice ale generatiei anterioare de laptopuri, care randeaza chiar si cele mai rapide scene de actiune. In plus, sistemul este dotat cu 4 GB, 6 GB sau chiar 8 GB de memorie RAM si cu un ecran de 43,9 cm (17,3 inch) HD+. Drive-ul Solid State Hybrid 4G cu Tehnologie Adaptive Memory sustine puterea premium de procesare si permite pornirea foarte rapida, in timp ce interfata HDMI conecteaza laptopul la un TV cu diagonala mare.

In plus fata de specificatiile anterioare, Qosmio X770 3D ofera un ecran de 43,9 cm (17,3 inch) Full HD 3D, compatibil cu tehnologia NVIDIA® 3D Vision™, care permite utilizatorilor sa obtina o imagine 3D prin intermediul ochelarilor active shutter. Astfel, Qosmio X770 3D este capabil sa redea jocuri tridimensionale la o calitate deosebita. Datorita timpului de raspuns de numai 5 ms, ecranul reproduce uniform scenele de actiune, fara umbre. Webcam-ul 3D integrat ofera doua lentile pentru realizarea de conferinte video 3D si pentru suprinderea instantaneelor 3D.

Sunetul vibrant, deosebit este o conditie absoluta pentru sistemele de gaming premium. De aceea, cele doua modele Qosmio ofera difuzoare stereo si un subwoofer puterninic harman/kardon®. Impreuna cu tehnologia Dolby® Advanced Audio, laptopurile ofera un sunet asociat in mod obisnuit cu sistemele audio high-end.

Prin specificatiile tehnice si prin design, noile sisteme high-end de joc de la Toshiba se remarca din multime. Sunt modele elegante, cu carcasa neagra texturata, cu detalii metalice si accente rosii, combinate cu tastatura iluminata rosie care ofera si keypad numeric. Cele sapte comenzi tactile ofera acces direct la aplicatiile si setarile folosite frecvent si subliniaza inca o data simplitatea de folosire.

Puterea enorma de calcul specifica modelelor Qosmio X770 recomanda sistemele pentru conversia continutului 2D in 3D, in special pentru filmele stocate pe DVD-uri. Modelele Qosmio X770 sustin streaming-ul filmelor 3D prin interfata HDMI catre televizoare 3D, pentru vizionarea filmelor 3D impreuna cu prietenii si familia. In cazul modelului Qosmio X770 3D, suportul pentru NVIDIA® 3DTV Play™ foloseste puterea de calcul a unitatii GPU pentru conversia diferitelor jocuri de PC in format 3D si pentru redarea lor pe un televizor 3D conectat.

 

Toshiba Qosmio X770 3D

Cele mai citite