Asus O!Play Gallery - media player cu hard SATA 3

Media playerul ASUS O!Play Gallery reda pe televizorul din sufragerie divertismentul HD si streaming-ul audio-video prin O!Direct, gestioneaza materialele multimedia si acceseaza diverse servicii web. Designul sau multifunctional ii ofera conectivitate facila cu dispozitivele iPhone sau iPod, suport USB 3.0 si SATA 6Gb/s, precum si redarea sunetului Dolby TrueHD 7.1. O!Play Gallery devine un centru de divertisment ideal pentru acasa, cu suport pentru majoritatea formatelor media, perfect pentru filme, fotografii si muzica.

O!Play Gallery permite utilizatorilor sa ruleze continutul stocat pe iPod sau iPhone la rezolutie FullHD, pe televizorul din sufragerie, fara a fi nevoie de software aditional. O!Play Gallery vine insotit de o telecomanda intuitiva, cu o rotita incorporata, pentru accesarea unui meniu rotativ intr-un mod simplu si placut.

Functia exclusiva ASUS O!Direct genereaza un streaming rapid de la PC catre TV printr-un singur click. Fara batai de cap, streamingul aduce bucuria in sufragerie, lucru posibil atat prin reteaua cablata, cat si wireless. Pentru aceasta nu mai este nevoie de vreun alt dispozitiv de stocare USB, care ar fi impus anumite restrictii specifice.

O!Play Gallery poate incorpora un hard disk de 3.5 inci cu interfata SATA 6Gb/s, transformandu-se si intr-un dispozitiv de stocare. Utilizatorii isi pot transfera continutul media de pe calculatoare pe O!Play Gallery prin interfata USB 3.0, de pana la zece ori mai rapid comparativ cu USB 2.0. Standardul USB 3.0 ofera cele mai rapide viteze, necesare transferului materialelor HD, rezultatul fiind o experienta si mai placuta.

O!Play Gallery include, de asemenea, functia pentru calendar MyLife, care poate organiza rapid fotografiile in albume, care pot fi prezentate si altor persoane.

O!Play Gallery este construit in jurul serviciilor de divertisment online, precum Netflix (disponibil doar in SUA), YouTube, Flickr, Picasa si a miilor de posturi TV si de radio. O!Play Gallery include interfata software Gracenote, care transforma media playerul intr-un administrator al listelor audio, furnizand acces online la baza de date Gracenote, utilizatorii putand accesa informatii despre biblioteca muzicala. Suportul extins pentru aceste date presupune afisarea pe ecranele mari a unor informatii precum copertile albumelor, ilustratiile asociate sau genurile muzicale.

O!Play Gallery suporta cele mai populare formate, chiar si formatul ISO, la calitate HD. Sunetul este redat spectaculos in sistem Dolby TrueHD 7.1, dispozitivul integrandu-se usor cu sistemul surround de acasa, oferind o experinta audio desavarsita, fara compromisuri si fara a afecta fidelitatea. Utilizatorii se vor putea bucura de un divertisment impecabil din toate punctele de vedere.

Pentru serviciul Gracenote este necesara instalarea unui hard disk de 3.5''.

 

Asus O!Play Gallery

Cele mai citite