Philips 273E3L - monitor LED de 27''

In segmentul de gaming se anunta jocuri de prim rang precum Skyrim, Hitman si Test Drive Unlimited 2; in domeniul filmului, vom revedea pe DVD aventurile pline de magie din episodul final al seriei Harry Potter; cu siguranta vor mai exista si multe filmulete, realizate in timpul vacantei, ce au nevoie de editare. Noul monitor Philips 273E3L de 27 inch este solutia pentru un maraton al divertismentului: datorita tehnologiei full HD, tehnologiei LED si a unui timp de raspuns de doar o milisecunda, utilizatorii vor fi incantati de calitatea si claritatea imaginii.

Divertismentul de calitate are nevoie de imagini extraordinare. La o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si conectivitate HDMI, monitorul full HD Philips 273E3L creaza aceste imagini combinand un numar de functii inteligente: tehnologia LED garanteaza culori naturale, contrast ratio-ul de 20.000.00:1 releva detalii de o acuratete incredibila in secvente intunecate iar timpul de raspuns de doar o milisecunda garanteaza imagini fara efect de scintilatie, indiferent ca joci un joc video sau vizionezi un filmulet pe YouTube.

Tehnologiile SmartResponse, SmartContrast si SmartImage Lite de la Philips ofera calitatea optima ecranului LCD. Ecranul LCD full HD dispune de o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Monitorul in nuante de carbon dispune de un finisaj atractiv si poate fi manevrat prin tehnologia touch: butoanele proeminente sunt inlocuite de icone sensibile la atingere, permitandu-i utilizatorului sa personalizeze fara efort setarile ecranului si sunetului.

Datorita tehnologiei SmartControl Lite, setarile monitorului pot fi ajustate in mod convenabil la mai multe formate multimedia. Dispozitivul este "HDMI-ready", deci poate primi semnale audio si video de inalta calitate printr-un singur cablu, de la un calculator sau alte surse AV, incluzand set-top box-uri si playere DVD. Folosind comenzile ecranului, poti schimba cu usurinta intre formate wide-screen si 4:3. Monitorul ofera boxe stereo de calitate integrate.

Monitorul Philips 273E3L va fi disponibil in Romania incepand cu luna viitoare.

 

Philips 273E3L LED

Cele mai citite