Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Star Trek anuntat

Paramount Digital Entertainment a confirmat astazi zvonurile aparute in ultimul timp cu privire la un nou joc Star Trek. Acesta va fi lansat pentru consolele Xbox 360 si Playstation 3 precum si pentru Windows PC in vara anului urmator, jocul urmand sa aiba o poveste de sine statatoare dar si un modul cooperativ, astfel incat jucatorii sa poata sa intre in rolul lui Kirk si Spock in incercarea de opri un inamic legendar de la cucerirea intregii galaxii.

Jocul va continua povestea inceputa de directorul JJ Abramns in filmul cu acelasi nume lansat in 2009, intreaga actiune invartindu-se in jurul celor 2 personaje care sunt nevoite sa isi uneasca fortele impotriva acestui inamic.

Cateva nume sonore din industria cinematografica cat si a jocurilor video vor participa la crearea acestui nou titlu Star Trek, povestea fiind scrisa de catre castigatorul premiului BAFTA Marianne Krawczyk, care va colabora cu scenaristii filmelor Star Trek, Bob Orci si Alex Kurtzman. De asemenea, jocul se afla in dezvoltare in studiourile Digital Extremes, creatorii Bioshock 2, Dark Sector, Unreal Tournament si The Darkness II.

star trek

Cele mai citite

Error: No articles to display