Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Android 3.1 Honeycomb: Tot ce vrei sa stii despre

Lucruri care s-ar putea sa te intereseze legate de Android 3.1. Dezvaluit alaturi de Ice Cream Sandwich, Android 3.1 este prima actualizare Honeycomb menita sa faca viata tabletei tale un pic mai usoara.

Iata care sunt cele mai bune caracteristici ale sistemului de operare Android Honeycomb 3.1:

Widgeturi personalizabile
Interfata utilizator mai clara si mai intuitiva permite acum adaugarea de widgeturi pe orizontala si verticala.

Mai multe aplicatii recente
Utilizatorii pot vedea acum un numar mai mare de aplicatii, navigand orizontal in lista extinsa de aplicatii recente. Acest lucru ar trebui sa ajute la consolidarea capacitatilor tale multitasking.

Suport USB
Google a deschis parametrii pentru conectivitate USB si bluetooth permitand utilizatorilor de tableta Android sa sa conecteze numeroase dispozitive precum tastaturi si pentru prietenii jocurilor, periferice cum ar fi gamepad-ul Xbox 360.

Import fotografii
Honeycomb 3.1 vine acum cu suport Picture Transfer Protocol (PTP) pentru galerie care permite conectarea camerei digitale si transferul de fotografii pe tableta. Un proces similar pemite transferul de muzica de pe dispozitivul tau media portabil.

Buton home rafinat
Chiar daca la departamentul aspect a ramas la fel, utilizatorii vor putea acum sa fie indreptati catre cele ma recent utilizate ecrane home, spre deosebire de panoul central.

Suport mouse
Ofera tabletei un aer de PC vechi. 3.1 ofera suport pentru dispozitiv de navigare permitandu-ti sa draghezi, selectezi si defilezi pe tableta.

Navigator internet
Pentru a face navigarea un pic mai lina, noul browser adauga o multime de caracteristici noi cum ar fi zoom pagina rapid, interfata utilizator cu controale rapide, suport pozitionare si redare video HTML5. Paginile web pot fi acum salvate local pentru vizualizare offline.

Email si contacte
caracteristica de cautare full text a fost adaugata la Contacte pentru a gasi oamenii mai usor. Trimiterea de email-uri se face acum atat ca text cat si HTML, fiind formatata corect pentru toti receptorii.

API accesorii
Este adresata programatorilor, dar ai putea vedea ca Android intra in vietile noastre intr-un mod diferit. Noul API aduce o platforma care ofera suport accesoriilor hardware. Google a demonstrat potentialul noului sistem de operare aratand un smartphone cu Android conectat la o bicicleta electrica ce poate detecta o aplicatie Android care poate fi utilizata in timpul antrenamentului. Google a prezentat si un labirint controlat de Motorola Xoom, deci posibilitatile sunt nelimitate.

android-honeycomb-logo-official_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display