Noi monitoare 3D de la Samsung - SA 9, TA 9, CA 7, CA 5

Samsung Electronics a lansat in Romania cea mai recenta linie de monitoare 3D, ce dispun de rezolutie Full HD, conectivitate de ultima ora si design sofisticat. Monitoarele din Seria SA 9 ofera rezolutie Full HD de 1920x1080 si sunt disponibile in varianta de 27 de inci. Calitatea imaginii si luminozitatea optima sunt asigurate de unghiul amplu de vizualizare (170°/160°), ce asigura culori vii din aproape orice pozitie.

SA 9 pot reda continut 3D incredibil de realist, precum jocuri video 3D, filme 3D si continut creat de utilizator, cum ar fi fotografii sau filme 3D. In acelati timp, dispozitivul ofera si posibilitatea de a converti in timp real continutul 2D in 3D de pe PC, pentru Blu-ray, console de jocuri si set-up boxes. Monitoarele dispun de texturi mai curate, fara interferente, pentru o viteza mai buna a jocurilor in modul 120Hz. Noul input digital Real 120Hz de DisplayPort permite utilizatorilor sa se bucure de jocuri video 3D mult mai realiste.

Seria SA 9 se mandreste si cu o viteza extrem de mare a miscarii pixelilor (2 ms) pentru experiente de gaming si vizualizare de filme optime, fara distorsiuni sau interferente. Oferind o solutie 3D completa intr-un singur pachet, SA 9 include o pereche de ochelari 3D active shutter, capabili sa redea imagini full HD, precum si un emitator pentru sincronizarea ochelarilor.

Calitatea imaginii nu compromite consumul de energie; seria Samsung SA 9 reduce consumul de energie cu pana la 40% mai mult comparativ cu display-urile traditionale, datorita tehnologiei LED-backlit. Senzorii avansati Eco Light si Eco Motion contribuie semnificativ la economisirea de electricitate, ajustand automat luminozitatea ecranului in functie de lumina ambientala si, respectiv, pornind sau oprind automat display-ul cand utilizatorul se indeparteaza de monitor.

Atat Seria SA 9, cat si TA 9 de monitoare sunt produse care se remarca printr-un design emblematic si sofisticat. Aspectul metalic argintiu si structura asimetrica, cu un design curbat si fluid, le confera o frumusete unica specifica.

Samsung TA9

Monitorul din seria TA9 dispune de un ecran 3D LED de 27 de inci, ce ofera aceeasi rezolutie Full HD de 1920x1080 disponibila pe modelul SA 9. Luminozitatea si claritatea culorilor sunt receptate la aceeasi intensitate din aproape orice pozitie gratie unghiului amplu de vizualizare (170°/160°), pentru o redare hiper realista a oricarui tip de continut 3D.

Monitoarele din seria TA 9 incorporeaza un tuner DVB-T/T2/C, ce permite transmiterea de semnale de difuzare TV. Modelul include si alte optiuni de conectivitate, printre care HDMI, USB si port cablu.

Sistemul are acces la functiile Samsung Smart TV prin intermediul conexiunii la Internet. Astfel, utilizatorii pot naviga pe Youtube, Netflix si pe retele sociale cum ar fi Facebook si Twitter sau sa descarce o varietate de aplicatii prin intermediul unui widget. In plus, monitorul poate fi sincronizat la alte dispositive digitale prin intermediul functiilor All Share si ConnectShare.

Oferind un pachet complet de solutii 3D, monitoarele TA 9 sunt prevazute cu emitator incorporat compatibil cu ochelarii 3D active-shutter inclusi care redau calitatea full HD a imaginii. In plus, seria este echipata cu difuzoare de 7 wati care suporta Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 si sunet 3D. Sistemul a primit o punctaj de 4.2 conform standardului EnergyStar privind eficienta consumului de energie.

Monitoarele din seriile CA 7 si CA 5 pot servi drept veritabile hub-uri de divertisment, gratie conexiunii facile la alte dispozitive, ce nu necesita conectarea si deconectarea repetata a cablurilor. Dupa instalarea initiala, atunci cand un utilizator conecteaza cabluri LAN si audio la monitorul Central Station (monitor alternativ), sistemul este pregatit pentru utilizare imediata la urmatoarea incercare; este necesara doar conectarea dispozitivului la Central Station, prin intermediul portului USB. Seria CA 7 beneficiaza de optiunea de detectare automata wireless, ce elimina inconvenientul cablurilor, conectandu-se la dispozitive precum un laptop pe o raza de 1.5 m.

Samsung CA 5

Prin conectarea la un laptop, seriile CA 7 si CA 5 ofera experiente de vizualizare mult mai intense si mai confortabile, gratie ecranului LED de 23 sau 27 de inci, cu rezolutie Full HD de 1920x1080. Tehnologia Samsung Mega DCR sporeste nivelul contrastului la peste un milion la unu, afisand culori mult mai vii si o adancime realista a imaginii.

Sistemul dublu de prindere al monitorului alternativ Central Station permite schimbarea inaltimii ecranului sau inclinarea lui, in timp ce functia de Auto Configurare ajusteaza automat rezolutia ecranului intre laptop si monitorul alternativ, atunci cand acestea sunt interconectate via USB.

Samsung CA 7

Totodata, seriile CA 7 si CA 5 dispun de tehnologia USB 3.0, ce permite un transfer de date de 10 ori mai rapid decat prin intermediul USB 2.0 si o incarcare a dispozitivelor de doua ori mai rapida decat prin metoda electrica traditionala.

Seriile CA 7 si CA 5 au primit calificari Energy Star si EFEAT Gold pentru consumul redus de energie. Functia Eco Saving permite utilizatorilor sa seteze nivelul de economisire a energiei, oferind 3 variante: cu 0 procente, cu 25 de procente si cu 50 de procente mai putin. In plus, CA 7 ofera cea mai mare viteza si cel mai mic consum de energie in randul tehnologiilor wireless, iar monitorul alternativ Central Station porneste si se opreste automat la conectarea, respective deconectarea unui laptop.

Toate seriile de monitoare vor fi disponibile, in Romania, din iunie 2011.

SA 9 Series (doar 27’’)

TA 9 Series (27’’)

CA 7 Series (23’’, 27’’)

CA 5 Series (23’’, 27’’)

3D LED Monitor

3D LED Monitor

DVB-T/T2/C Tuner Bt-in

LED Monitor

Wireless Central Station

LED Monitor

Wired Central Station

Full HD 1920x1080

Full HD 1920x1080

Full HD 1920x1080

Full HD 1920x1080

120hz

120hz

60hz

60hz

Response Time: 2ms(GRG)

Response Time: 3ms

Response Time: 2ms

Response Time: 2ms

Viewing angle:

170°/160°

Viewing angle:

170°/160°

Viewing angle: 170°/160°

Viewing angle: 170°/160°

Mega DCR

Mega DCR

Mega DCR

Mega DCR

HDMI, Displayport,

DVI-Duallink

2 HDMI, 2 USB, 1 RF In(Terrestrial/Cable input), 1 Audio Out (Mini Jack), 1 Digital Audio Out (Optical), 1 PC Audio In (Mini Jack), 1 Component In (Y/Pb/Pr), 1 Composite In (AV), Ethernet (LAN)

1 HDMI, 1 D-sub

1Up 4Down

(USB3.0*2, USB2.0*2)

Audio Out (Stereo out)

Ethernet (LAN)

1 HDMI, 1 D-sub

1Up 4Down

(USB3.0*2, USB2.0*2)

Audio Out (Stereo out)

Ethernet (LAN)

High Glossy Black

Asymmetrical structure

High Glossy Black

Asymmetrical structure

High Glossy Black(ToC)

Dual Hinge Stand

High Glossy Black(ToC)

Dual Hinge Stand

2D→3D Converting

2D→3D Converting

EnergyStar 4.2

 

Energy Star

 

Energy Star

Eco Light Sensor

Eco Motion Sensor

3D Sound

7W speakers (2) with Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 / 3D Sound

USB Display Manager

USB Display Manager

 

Internet@TV, Allshare, ConnectShare™ (USB2.0)

Wireless

Auto Wireless Detection

(Within 1.5m)

Auto Configuration

 

 

 

 

3D Glasses (Bundle)

3D Glasses (Bundle)

 

 

Cele mai citite