Logitech Z906 in Romania

Anuntat cu putin timp in urma, sistemul Logitech Z906 isi face intrarea si in Romania, urmand sa atinga un succes la fel de rasunator ca cel al predecesorului sau, mult apreciatul Z5500, boxe care au stabilit un standard audio in randul celor mai pasionati ascultatori. Sistemul functioneaza la capacitatea de 500 wati (RMS), este certificat THX®, creand in propriul living o experienta audio asemanatoare cu cea dintr-un cinematograf.

''In Romania, boxele Z5500 s-au bucurat de un real succes. Cei care stiu doar povestea acestor boxe au ocazia sa descopere acum pe succesorul lor, Z906. Cu siguranta nu vrem ca sistemul Z5500 sa fie uitat, ci ca acesta sa fie tinut minte ca inceputul unei evolutii remarcabile in domeniul sunetului pe care noile Z906 o duc mai departe.'' a precizat Camelia Barbalata, country manager pentru Romania, Bulgaria si Romania.

Boxele Logitech Surround Sound au o capacitate de 500 wati (RMS), sunetul puternic putand pune la incercare stabilitatea casei. Noile boxe Logitech au atins criteriile standard foarte stricte pentru obtinerea certificarii THX, asa ca audiofilii nu au motive sa se indoiasca de capacitatea acestora de a oferi un sunet exceptional.

In ajutorul soundtrackuri-lor codate Dolby® digital sau DTSTM, sistemul integrat de decodare digital 5.1 permite emiterea sunetului surround, de la urletele produse de o multime in delir pana la sunetul pasilor pe care ii simti chiar in spatele tau. Daca esti amator al bass-ului puternic, un subwoofer side-firing emite frecvente joase la 165 de wati fara distorsiuni. Iar sistemul converteste doua canale stereo intr-o experienta surround imersiva.

Boxele Logitech® Surround Sound Z906 sunt proiectate special pentru o camera de zi, unde sunetul isi etaleaza bogatia de nuante. Poti conecta pana la sase dispozitive audio in acelasi timp, precum televizorul, player-ul DVD, recorder-ul DV, player-ul Blu-Ray™, consolele Xbox 360®, PLAYSTATION®3, Wii™, player-ul iPod®, calculatorul sau laptopul Mac®. Iar consola de control, cu al sau design compact si ecran usor lizibil, se integreaza perfect cu sistemul home entertaining.

Pentru un confort sporit, o telecomanda wireless iti permite sa controlezi sistemul direct de pe canapea. Iar satelitii,care pot fi montati pe perete, transforma orice camera intr-un mic cinematograf.

Sistemul Logitech Surround Sound Speakers Z906 este disponibil in Romania la un pret recomandat de 1549 Lei.

Puteti citi Logitech Z906 review.

Logitech Z906

Cele mai citite