AMD reintegreaza brandul FX

AMD a anuntat, in cadrul expozitiei Electronic Entertainment (E3), reintroducerea brandului FX pentru procesoare si platforme PC. Produsele FX vor fi orientate catre entuziasti si impatimitii de divertisment HD. AMD a anuntat si noii membri ai programului ''Gaming Evolved'', dar si parteneriate cu Bioware, Creative Assembly si Codemasters.

Brandul FX este asociat cu cele mai puternice platforme si procesoare AMD – create pentru performante PC extreme, cele mai noi titluri de jocuri si divertisment HD. In plus, aceste procesoare si platforme ofera suport pentru aplicatii grafice avansate si configuratii multi-monitor AMD Eyefinity. Prima platforma care va purta numele FX, platforma ''Scorpius'', va include noul chipset din seria AMD 9 si placa grafica din seria AMD Radeon™ HD 6000, plus procesorul cu opt nuclee native, deblocat, ''Zambezi''.

''Brandul AMD FX va oferi entuziastilor o noua experienta PC,'' a spus Leslie Sobon, vice presedinte Worldwide Product Marketing, AMD. ''Prin alaturarea unui procesor cu opt nuclee celor mai noi chipseturi pentru placi de baza si procesoare grafice, utilizatorii se vor bucura de un set de functii fara concurenta si control avansat asupra performantelor PC-ului lor.''

Continuand angajamentul luat in inovarea si promovarea celei mai avansate experiente de joc pentru gameri, AMD adauga noi membri si imbunatateste relatiile de parteneriat in cel de al doilea an al programului Gaming Evolved. AMD isi concentreaza eforturile pentru a lucra cu cei mai buni dezvoltatori de software si a maximiza experienta utilizatorilor. Gaming Evolved combina suportul extins pentru jocuri Microsoft DirectX® 11 (care utilizeaza cele mai noi tehnologii grafice de la Microsoft), cu configuratii multimonitor AMD Eyefinity, AMD Dual Graphics si suport nativ AMD HD3D pentru o adevarata experienta vizuala stereo 3D.

Cu AMD HD3D, gamerii beneficiaza de imagini stereoscopice 3D la o calitate incredibila pentru o experienta de joc realistica. Tehnologia AMD HD3D ofera suport pentru peste 400 de titluri de jocuri, iar flexibilitatea ecosistemului AMD open 3D ofera posibilitatea de a alege dintr-o vasta gama de solutii 3D, disponibile la cele mai avantajoase preturi.

Pe langa Eidos, lista de noi parteneri AMD include dezvoltatori renumiti cu titluri de jocuri consacrate, cum ar fi Bioware ''Dragon Age II'', Creative Assembly ''SHOGUN 2: Total War'' si Codemasters ''DiRT 3,'' care vor oferi suport nativ DirectX 11, AMD Eyefinity si pentru tehnologii AMD Dual Graphics.

AMD FX box

Cele mai citite