Sony anunta noi telefoane pe Facebook

Noile produse se concentreaza pe media si muzica. Sony Ericsson a anuntat astazi doua noi telefoane, Sony Ericsson Mix Walkman si Sony Ericsson Txt Pro, in urma unui concurs la nivel mondial pentru 4.8 milioane de fani de pe Facebook.

Txt pro vine cu ecran touch de 3 inch si tastatura full slide-out qwerty. Telefonul vine de asemenea cu o aplicatie pentru prieteni, creata pentru a imbunatati trimiterea de mesaje si socializarea pe retele sociale, camera de 3.2 megapixeli si slot card microSD care suporta card de pana la 32GB.

Telefonul mobil Mix Walkman vine cu un ecran touch identic, camera si slot SD si este creat aparent pentru a oferi ce e mai bun in materie de divertisment muzical. Vine cu tasta Zappin care iti permite sa cauti printre melodii sarind direct la refren sau la urmatorul cantec, o caracteristica pentru karaoke care reduce volumul vocii ca tu sa poti canta si ofera pana la 13 ore de redare muzica.

Quentin Cordier, manager marketing Sony spune: ''Am vrut sa profitam de baza noastra extinsa de fani pentru a anunta aceste telefoane, aducand fanii mai aproape de produsele noastre si de brand. Suntem foarte incantati ca consumatorilor le-au placut pentru muzica si social media si asteptam ca acestea sa devina un plus extrordinar in potrofoliul de telefoabe pentru divertisment.''

Nu exista date referitoare la preturi, dar se asteapta ca acestea sa fie lansate in trimestrul al treilea.

Sony_Ericsson_New_Phones_w500

Cele mai citite