Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Angry Birds Rio pentru Android

Angry Birds este o piatra de hotar ce atarna in jurul gatului dezvoltatorilor de jocuri din intreaga lume. In timp ce producatorii jocului, cei de la Rovio, se scalda in aur in stilul lui Scrooge McDuck, alte companii producatoare de jocuri privesc succesul si se scarpina in cap, incercand sa afle calea spre bogatie.

angry birds android

Dar formula este una foarte simpla: creaza un joc captivant, actualizeaza-l gratuit si repeta pasii unu si doi.

Angry Birds Rio este cea mai recenta versiune a francizei. Nu este o continuare a jocului Angry Birds, este o versiune creata pentru a celebra filmul de animatie Rio.

Angry Birds Rio este un joc de daramat - utilizand fizica simpla si grafica extrem de draguta pentru a atrage jucatorii de toate varstele.

Interesant este faptul ca porcii nu-si fac aparitia in acest joc. Uciderea porcinelor a fost inlocuita de ideea mai draguta de a trimite pasari in aer care sa elibereze alte pasari din custile lor.

Sunt o multime de elemente de colectat (ex. ananas) pentru a trece nivelurile si de asemenea multe reluari de facut pentru a obtine cele 3 stele pentru fiecare nivel.

Probabil ca nu va ajunge la 100 de milioane de descaracari ca predecesorul sau, dar pentru un joc gratuit - da, vei avea de-a face cu aceele reclame plictisitoare - care cuprinde 60 de nivele este o aplicatie must-have.

Descarca aplicatia gratuita Angry Birds Rio pentru Android

Cele mai citite

Error: No articles to display