Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

The SIMS 3 pentru Android

Vei fi surprins sa afli ca unii oameni nu inteleg de ce sa te joci un joc precum The SIMS. Ideea e ca poti duce o viata virtuala care de fapt e mult mai putin importanta decat viata ta reala, ceea ce nu atrage pe toata lumea, dar franciza este una dintre cele mai de succes din lume si The SIMS 3 este disponibil acum pentru cumparare pentru platforma Android.

sims3Interesant este faptul ca telefonul mobil pare sa se potriveasca cu modul de joc SIMS. Un punct simplu aici si un click dincolo iti permit sa iti imbraci personajul si sa il pui sa faca diverse lucruri. Si mai exista o parte interesanta la cea de-a treia versiune a jocului SIMS: ai sarcini reale de indeplinit.

In ceea ce priveste grafica, jocul arata decent si atunci cand te apropii de actiune (ex. cu zoom in) nu se pierd detalii.

Mananca bateria la fel cum un copil mananca prajituri, deci de asta te poti teme. SIMS 3 este perfect pentru cei carora le place franciza, dar nu are nimic pentru a atrage restul lumii catre joc.

Descarca aplicatia cu plata The SIMS 3 pentru Android.

Cele mai citite

Error: No articles to display