Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Navigatie GPS gratuita pe Android: Google Maps

Inca o dovada ca americanii realizeaza cele mai bune aplicatii pentru Android. Din fericire, una dintre acestea a ajuns in cele din urma si in Romania in forma aplicatiei Google Maps Navigation. Poti acum beneficia de navigatie GPS gratuita pe dispozitivul tau Android.

google-screenAplicatia functioneaza similar cu navigatia gps scumpa pe care o ai. Comuta pe directii turn-by-turn si GPS-ul si acesta va planifica intreaga calatorie pentru tine.

Vocea utilizata nu este la fel de buna ca cea de pe TomTom, fiind uneori este usor robotizata, dar macar este un robot de sex feminin.

Daca iti place sa te opresti pe drum, Google (sau Lady Google asa cum mai este numita vocea) iti va prezenta restaurantele din zona si alte locuri importante precum benzinarii.

Chiar daca trebuie sa cumperi un suport de fixare si un incarcator pentru masina pentru telefon, aplicatia tinteste catre un viitor in care dispozitivele iti spun pe unde sa mergi gratuit!

Cele mai citite

Error: No articles to display