Iti dau reducere 1% la PC Garage

Allods Online Volume 1: Revelations of Gipat

Peste 100 ore de gameplay, o noua zona, animale de calarit, noi questuri, nivelul maxim marit, plus multe altele. Cu aceste noi adaugiri ne bucura primul expansion pentru jocul MMORPG Allods Online asteptat in vara aceasta.
Volume 1: Revelations of Gipat va introduce pentru prima data in joc animalele de calarit, cu care, jucatorii ce au depasit nivelul 12, se pot deplasa mult mai usor si mai rapid. In functie de fractiunea pe care o reprezinti, vei putea sa calaresti armasarul Kanian sau calul Xadaganian, iar daca esti norocos, poti dobandi un animal de calarit unic, Whitemane.
Ai ajuns deja la nivelul 40 in Allods online. Atunci a venit timpul pentru noi peripetii, inamici, misiuni fascinante si noi zone de explorat prin marirea nivelului maxim la 42. Odata cu aceasta marire, nivelul profesiilor a fost crescut si el.
Mecanismul jocului este unul dintre cele mai importante aspecte in Allods Online. De aceea acest prim expansion aduce nenumarate schimbari cu un impact masiv asupra jocului. Detalii amanuntite vor fi date publicitatii in saptamanile ce urmeaza.

alt

Cele mai citite