Acer lanseaza noile notebook-uri Aspire 7560, 5560 si 4560

Acer lanseaza noile notebook-uri Aspire 7560, 5560 si 4560. Acestea se adreseaza nevoilor utilizatorilor pentru echipamente mai puternice, experiente vizuale noi, playback de calitate superioara si editare rapida de documente. Noile modele sunt construite cu tehnologia VISION de la AMD. Cu un design simplu, notebook-urile Acer din seria x560 sunt dotate cu cele mai noi tehnologii, care le ofera capabilitati superioare de computing si conectivitate rapida.

Noile notebook-uri Acer sunt dotate cu APU-urile AMD Fusion Seria A, care ofera o performanta crescuta in lucrul cu aplicatiile solicitante si reduc in acelasi timp consumul de energie.

Modelele din seria Aspire x560 permit vizualizarea de filme cu ajutorul driver-ului optional Blu-ray Disc™, in timp ce tehnologia Dolby Advanced Audio v2, conceputa special pentru notebook-uri, ofera un sunet de calitate. Prin adaugarea unui port HDMI utilizatorii pot conecta cu ajutorul unui singur cablu cele mai noi sisteme HD pentru a avea parte de experiente superioare de divertisment.

In plus, noile notebook-uri sunt dotate cu tehnologia clear.fi, sistemul Acer pentru partajare media. clear.fi este o platforma detecteaza toate dispozitivele cu capabilitati clear.fi conectate la reteaua wireless din locuinta, apoi faciliteaza partajarea intregului continut digital stocat pe oricare dintre acestea. Astfel, indiferent de locul in care se afla, utilizatorii vor putea partaja, vizualiza si modifica fisierele multimedia salvate pe dispozitivele compatibile clear.fi.

Noua serie de notebook-uri vine in trei formate – de 17.3'' pentru Aspire 7560, 15.6'' pentru Aspire 5560 si 14'' pentru Aspire 4560 – cu display-urile LED Acer CineCrystal™. Notebook-urile au taste mai mari pentru o scriere mai usoara. Mai mult, Aspire 7560 si 5560 au tastatura numerica pentru o productivitate mai mare.

In timp ce procesorul creste productivitatea, memoria DDR3 pana la 8GB asigura viteza crescuta de raspuns. Capacitatea de stocare este de pana la 1,5 TB pentru Aspire 7560.

Noile modele sunt dotate cu conectivitate Wi-Fi CERTIFIED®, Bluetooth® 3.0+ (optional) si Gigabit LAN. In plus, notebook-urile au incorporate webcam-ul Acer Crystal Eye high-definition de 1,3 MP si un microfon.

Acer Aspire x560

Cele mai citite