Nokia lanseaza 4 telefoane noi, 2 cu dual-sim

Nokia a prezentat primele telefoane din noua serie C. Vor aparea 3 variante de Nokia C1, urmate de varianta C2 care va fi dual-sim si va ajunge pe piata la sfarsitul trimestrului 4 al anului. Al treilea produs din serie este kitul de incarcare pe bicicleta, Nokai Bicycle Charger Kit, o solutie alternativa pt cei cu acces limitat la electricitate.

nokia-logo

Cel mai ieftin terminal C1 (C1-00) va costa 30 EUR (inainte de taxe) si va fi primul telefon dual-sim de la Nokia. Prin apasarea lunga a unei taste utilizatorul poate trece de pe un SIM pe altul.

nokia_c1-00

Nokia C1-00

C1 va beneficia de cel mai lung timp de stand-by al unui telefon Nokia, respectiv de 6 saptamani, creat special pt zonele unde accesul al electricitate este uneori limitat. Terminalul are ecran color si radio FM cu jack standard.

Nokia C2 suporta dual-sim cu dual stanby. Fata de C1 insa, C2 va avea ambele SIM-uri active simultan, astfel incat apelurile si SMS-urile vor veni de pe ambele numere simultan. Primul SIM va fi sub baterie, iar al 2-lea va fi hot-swappable, o functie unica Nokia, care permite schimbarea cartelei in timp ce telefonul functioneaza. 

          nokia_c2-00   Nokia C2-00

Unde va fi posibil, Nokia C2 va oferi informatii despre agricultura, sanatate, educatie si distractie prin Nokia Ovi Life Tools, precum si clientul de mail Ovi Mail. Pe langa acestea, utilizatorul va putea sa sa-si foloseasca propriile conturi de mail si chat prin Nokia Messaging. Pt muzica, aveti la dispozitie FM radio si un micro-SD de maxim 32Gb (il cumparati separat).

Nokia C1-01 si C1-02 vor avea un singur SIM, dar vor suporta micro-SD de maxim 32Gb pt stocare muzica, fotografii, etc.

  nokia_c1-01   

Nokia C1-01

 

nokia_c1-02    Nokia C1-02

Nokai Bicycle Charger Kit aduce o noua varianta de incarcare a telefonului, prin folosirea unui dinam si a unui transformator. Kitul este completat de dispozitivul de fixare a telefonului pe bicicleta.

nokia_bicycle_kit

Cand kitul este instalat, dinamul foloseste miscarile rotilor pt a incarca telefonul prin jack-ul standard de 2mm, folosit in majoritatea terminalelor Nokia.

Kitul va fi disponibil spre sfarsitul anului la distribuitorii Nokia, precum si online.

Pretul estimat pt noile telefoane, excluzand taxele, vor fi:

Nokia C1 (C1-00) - 30 EURO

Nokia C1 (C1-02) - 35 EURO

Nokia C1 (C1-01) - 39 EURO

Nokia C2 (C2-00) - 45 EURO

Nokia C1-00 va fi livrat in al treilea trimestru din 2010, Nokia C1-01 in al 4-lea trimestru, iar Nokia C1-02 si Nokia C2 spre sfarsitul trimestrului 4.

Cele mai citite