Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Firefox 5 lansat. Download acum

Mozilla a lansat astazi noua versiune a celui mai popular si utilizat browser web. Firefox 5 continua sesiunea de imbunatatiri adusa de versiunea 4 si confirma noul angajament al companiei de a realiza noi versiuni, la intervale de timp scurte.

Firefox 5 aduce peste 1000 caracteristici noi si mareste performantele de navigare, prin folosirea celor mai noi tehmologii in domeniu.

Firefox pentru Android include functia de securitate ''Do Not Track'', facand browser-ul sa fie primul produs care suporta aceasta tehnologie pe mai multe platforme. Mozilla a creat ''Do Not Track'' pentru a oferi utilizatorilor mai mult control asupra modului in care este inregistrat modul lor de navigare, acestia avand optiunea de a spune site-urilor daca doresc acesta functie sau nu.

Firefox ofera utilizatorilor control complet asupra esteticii si functionalitatii browser-ului, printr-o galerie de sute de mii de add-on-uri. Aproximativ 85% din cei care folosesc Firefox 4, au instalat cel putin un add-on.

Firefox pentru Windows, Mac si Linux suporta acum standardul Animatii CSS, pentru a oferii dezvoltatorilor posibilitatea creari unor aplicatii si site-uri web superbe.

Instalati ultima versiune de Firefox pentru a beneficia de toate tehnologiile noi si de viteza crescuta de navigare. Descarcati {jd_file file==261}.

firefox logo

Cele mai citite

Error: No articles to display