Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

AOC lanseaza monitorul touchscreen e2239FwT

AOC anunta lansarea monitorului tactil e2239FwT, cu diagonala de 22 inch. Acesta include ecran LED Full HD si caracteristici multi-touch, aducand experienta desktop sau notebook la degetele voastre. Monitorul beneficiaza de un design unic, cu 2 picioare din metal, rama neagra si spate alb lucios. Este ideal pentru utilizatorii care doresc sa adauge capabilitati multi-touch, desktop-urilor sau portabilelor personale.

AOC e2239Fwt

Monitorul AOC e2239FwT este echipat cu un ecran panoramic, anti-reflexiv, care suporta rezolutia maxima 1920x1080, contrast dinamic de 10,000,000:1 si timpul de raspuns de 5ms, astfel incat vizionarea filmelor in format Full HD devine o adevarata incantare. La acest aspect contribuie si boxele SRS atasate.

Datorita suportului cu 2 picioare, monitorul contribuie la economia de spatiu, utilizatorul putand folosi spatiul de sub ecran pentru a pune tastatura sau alte periferice, dar si portabilul personal, conectat la unul dintre porturile D-sub, USB sau HDMI. Monitorul vine cu 2 porturi HDMI, situate lateral, si cu 2 porturi USB 2.0.

AOC e2239Fwt interfete

Mai multe monitoare pot fi legate simultan la o placa video, fara a fi nevoie de alte echipamente. Chiar si un netbook sau notebook poate beneficia de afisarea pe 6 monitoare simultan. Acesta facilitate este integrata in AOC e2239fWT.

Butoanele monitorului sunt si ele tactile, pentru a adauga o nota de eleganta produsului, iar ecranul LED economiseste energia cu pana la 50%, datorita constructiei fara mercur. Consumul ajunge la 25W in lucru si scade pana la 0.1W in repaus. Utilizaorul are la dispozitie setarea Power Off Timer pentru a programa oprirea monitorului la un moment dat.

 

Specificatii

- ecran tactil cu functii multi-touch

- diagonala de 22 inch

- format 16:9

- contrast dinamic 10,000,000:1

- rezolutie Full HD 1920x1080 60Hz

- timp de raspuns 5ms

- 16.7 milioane culori

- compatibil HDCP

- hub USB cu 1 port intrare si 2 porturi iesire

- inclinarea ecranului intre 3 si 12 grade

- compatibil Windows 7

 

Monitorul AOCe2239FwT este disponibil pe piata la un pret de 299$.

 

Cele mai citite

Error: No articles to display