HTC Evo 3D vine in Europa

HTC anunta lansarea in Europa a modelului HTC Evo 3D. Telefonul, elegant si rezistent, ofera cea mai complexa experienta 3D fara ochelari si include cea mai recenta versiune a interfetei HTC Sense™. In plus, HTC EVO 3D simplifica inregistrarea si partajarea cu prietenii si familia a clipurilor video si a fotografiilor 3D. HTC Watch este de asemenea disponibil utilizatorilor acestui laborator multimedia mobil, permitand acestora sa vizioneze titluri de success de la Hollywood alaturi de propriile clipuri 3D.

Ecranul stereoscopic afiseaza efectele 3D, iar imaginile foto si video se detaseaza de planul ecranului si pot fi vizualizate natural, fara ochelari speciali 3D. Utilizatorii pot retrai momente deosebite ca si cand s-ar derula in fata lor si pot urmari clipurile video 3D care se remarca prin profunzimea campului, clipuri capturate de cele doua camere foto de 5 MP ale modelului HTC EVO 3D.

Divertismentul primeste o noua dimensiune, prin filmele 3D, clipurile video, imaginile si jocurile care se detaseaza de ecranul qHD de 4,3 inch. Efectul captivant 3D, dublat de sunetul stereo surround, creeaza o lume cu totul noua pentru a fi explorata si partajata. HTC EVO 3D este propulsat de un procesor puternic dual-core Qualcomm® Snapdragon™ de 1,2 GHz, care nu numai ca suporta clipurile vibrante 3D, insa ofera si viteza pentru navigarea online, pentru capturarea instantanee a imaginilor si se preteaza inregistrarii si redarii scenelor pline de actiune, la calitate HD (720p).

HTC Sense

Cea mai recenta versiune a experientei HTC Sense complementeaza designul lui HTC EVO 3D. Meniurile 3D si lockscreen-ul activ personalizabil creeaza o experienta uluitoare, care transforma ecranul intr-o fereastra catre continutul important, de la albumul foto la fluxul celor mai recente mesaje din retelele sociale. Indiferent daca este vorba despre email, retele sociale sau despre navigarea online, lockscreen-ul activ devine o poarta personalizabila care permite initierea aplicatiilor preferate printr-un singur gest. Aplicatia Weather, caracteristica HTC, revine in prim-plan, aplicatie care simuleaza soarele si zborul printre nori prin animatii full-screen 3D.

Cele doua camere foto de 5 MP ale telefonului HTC EVO 3D sunt sustinute de functii noi, care ajuta utilizatorul sa captureze momentele speciale, exact asa cum le percepe. Se poate comuta simplu intre modul 2D si 3D, in functie de dispozitia utilizatorului, care poate crea o perspectiva noua imaginilor prin Tiltshift Effect – care adauga efect blur in mod selectiv acelor portiuni ale imagini astfel incat sa dea senzatia de modele la scara.

Conformandu-se liniei de design impusa de HTC, look-ul modelului HTC EVO 3D este potentat de silueta supla si de cele doua camere foto. Partea posterioara a telefonului HTC EVO 3D este sculptata astfel incat sa confere telefonului un aspect solid, dar sa se potriveasca natural in mana utilizatorului.

HTC EVO 3D va fi disponibil in Europa incepand din luna iulie.

 

HTC EVO 3D

Cele mai citite