Nvidia Geforce GTX 580M si 570M pentru notebook

NVIDIA anunta cea mai rapida unitate de procesare vizuala pentru notebook-uri (GPU) disponibila la ora actuala, NVIDIA GeForce GTX 580M. Disponibil integrat in notebook-ul Alienware M18x, noul GPU stabileste noi standarde de performanta pentru jocurile actuale. GPU-ul va fi disponibil curand si in notebook-ul Alienware care va dispune si de tehnologia NVIDIA Optimus.

Primul sistem notebook care va folosi GPU-ul GeForce GTX 580M este notebook-ul Alienware M18x, care ofera posibilitatea de a integra doua GPU-uri GTX 580M intr-un singur sistem, dubland astfel performanta in jocuri, datorita tehnologiei NVIDIA SLI. Pe langa acesta, sistemul Alienware M17x cu unitatea GeForce GTX 580M va fi disponibil impreuna cu tehnologia NVIDIA Optimus, oferind bateriei 5 ore de autonomie pentru navigarea pe Facebook si o performanta de 100 de frame-uri per secunda in jocul Call of Duty: Black Ops.

nvidia-logo

''Impatimitii jocurilor isi doresc sa se bucure de experienta de gaming la cele mai inalte setari,'' a declarat Eddy Goyanes, product marketing manager, Alienware. ''Alienware aduce tehnologia menita sa le ofere acestora suportul necesar. Prin lansarea unitatii GeForce GTX 580M in noul notebook Alienware M17x, si prin disponibilitatea optiunii pentru doua placi video pe modelul M18x, Alienware ofera cea mai performanta experienta de gaming.''

GPU-urile GeForce GTX 580M sunt cele mai rapide GPU-uri pentru notebook compatibile cu standardul Microsoft DirectX 11, oferind o performanta de teselare de sase ori mai mare decat a oricarui alt GPU pentru notebook-uri. In plus, acestea sunt si mai eficiente datorita unui spor de 20% in raportul performanta per watt, in comparatie cu generatia precedenta.

Alienware M18x

NVIDIA anunta si lansarea GPU-ului NVIDIA GeForce GTX 570M, care ofera un spor de performanta de 20% in comparatie cu produsul din generatia precedenta.

Puterea GPU-urilor GeForce GTX ofera impatimitilor de jocuri posibilitatea de a se bucura de jocurile preferate la rezolutii de inalta definitie 1080p, alaturi de un set de tehnologii avansate care departajeaza GPU-urile GeForce de competitie. Aceste tehnologii includ:

• Suport pentru tehnologia NVIDIA 3D Vision, tehnologia numarul #1 pentru experianta 3D pe notebook-uri, care permite convertirea automata a peste 525 de titluri in modul 3D.

• Suport pentru aplicatia NVIDIA 3DTV Play, pentru a conecta notebook-urile bazate pe tehnologia 3D Vision la televizoarele 3D.

• Tehnologia NVIDIA SLI, care permite alaturarea a doua GPU-uri GTX pentru dublarea performantei in jocuri.

• Tehnologia NVIDIA Optimus, care prelungeste durata de viata a bateriei prin oprirea si pornirea automata a GPU, astfel incat acesta sa functioneze doar cand este necesar.

• Suport pentru NVIDIA PhysX, care aduce la viata jocurile prin folosirea fizicii.

• Suport pentru arhitectura NVIDIA CUDA, pentru aplicatiile optimizate pentru procesarea pe GPU.

• Driverele NVIDIA Verde pentru notebook, pentru stabilitate si sporuri frecvente de performanta.

Cele mai citite