Samsung Google Nexus Prime va lansa Ice Cream Sandwich

Samsung va produce primul telefon cu sistem de operare Google Android Ice Cream Sandwich, cu ecran HD, numit Google Nexus Prime. Samsung va fabrica noua generatie de telefoane mobile Nexus, smartphone-urile Google Nexus Prime beneficiind de viitoarea versiune a sistemului de operare Android: Ice Cream Sandwich.

android-ice-cream-sandwich-logo_w500


Anticipat ca Google Nexus 3, se pare ca noul Nexus se va numi Google Nexus Prime si va fi dispozitivul care va lansa versiunea 4.0 a sistemului de operare Google Android - Ice Cream Sandwich.

Avand in vedere ca zvonurile aratau ca telefonul mobil Nexus ca beneficia de un ''ecran HD monstru'', surse din interior confirmand ca ecranul va fi cunoscut oficial ca ''afisaj Super AMOLED HD'' - nume ce pare sa fie confirmat aparent Samsung.

Asteptand sa se lanseze in luna septembrie, in acelasi timp cu rivalul sau Apple iPhone 5, noul Google Nexus Prime se va lauda cu un procesor dual-core de 1.2GHz sau 1.5GHz, 1GB de RAM, o camera de 5 megapixeli si abilitati de inregistrare Full HD 1080p si primul afisaj HD 720p.

Cele mai citite