Iti dau reducere 1% la PC Garage

Garmin a lansat noua serie eTrex

Garmin a lansat noua serie de GPS-uri handheld eTrex®, dispozitive ce dispun de un design nou si functii imbunatatite. Aceste dispozitive entry level au un design ergonomic, o interfata imbunatatita, functii geocaching si, pentru anumite modele, un ecran cu 65.000 de culori si capabilitati de cartografiere extinse. Aceste caracteristici noi, impreuna cu pana la 25 de ore de autonomie, fac din noile eTrex aparate usor de utilizat, mentinand acelasi standard recunoscut al soliditatii si durabilitatii intalnit la gama de succes eTrex.

''eTrex este una dintre vedetele colectiei noastre de GPS-uri handheld iar timp de peste 10 ani acesta a reprezentat unul dintre accesoriile preferate celor care iubesc excursiile, al vanatorilor si geocacherilor care sunt in cautarea unei configuratii de baza: un aparat simplu, compact, usor si precis,'' a declarat Dan Bartel, vicepresedinte al diviziei de vanzari mondiale in cadrul Garmin. ''Folosindu-ne de experienta ce ne-a asigurat pozitia de lider al pietei, precum si de tehnologia inovatoare, am creat noul eTrex pentru a face fata tuturor provocarilor naturii.''

Introdu GPS-ul in buzunar si porneste in urmatoarea aventura de geocaching si lasa hartile tiparite acasa. Noua serie eTrex suporta fisiere GPX pentru geocaching, ce permit descarcarea locatiilor si detaliilor legate de puncte geocache direct pe dispozitiv, prin intermediul conexiunii USB de mare viteza. eTrex stocheaza si afiseaza informatii precum locatia, terenul, nivelul de dificultate, indicii si descrieri, astfel nemaifiind nevoie de introducerea manuala a coordonatelor si nici de printurile pe hartie! Pentru a demara o sesiune de geocaching, trebuie doar sa incarci fisierul GPX in aparat si poti incepe imediat vanatoarea de puncte geocache. Acestea pot fi descarcate de pe site-ul OpenCaching.com, o comunitate online gratuita, prin intermediul careia puteti crea, impartasi si gasi geocache-uri din intreaga lume.

Garmin eTrex 10 este adaptat utilizatorilor care cauta un GPS cu dotari de baza. Dispozitivul GPS handheld beneficiaza de un display monocrom lizibil in lumina soarelui, precum si de o harta de baza a intregii lumi, prin care puteti afla cu mai multa usurinta unde va aflati si unde veti merge. eTrex 10 este dispozitivul perfect pentru familiile care cauta sa intre in comunitatile tot mai mari de geocacheri. In acelasi timp, aparatul este destul de robust pentru ca un vanator avid sa isi poata insemna zonele preferate. Pentru a vedea modelul eTrex in actiune, acceseaza www.garmin.com/etrex.

Garmin eTrex

Poti vizualiza o gama larga de harti topografice, marine si rutiere detaliate cu ajutorul modelelor eTrex 20 si 30, gratie display-ului de 2,2 inci imbunatatit, cu 65.000 de culori, lizibil in lumina soarelui. Vandute separat, hartile includ TOPO US 24K, numai bune pentru a porni la drum, card-uri BlueChart® g2 preincarcate pentru o zi minunata pe apa sau harti City Navigator®, pentru indicatii detaliate pe sosea. Descarca BaseCamp™ (www.garmin.com/basecamp), un program gratuit, ce permite utilizatorilor sa planifice si gestioneze excursii, rute si puncte de trecere pe care sa le transfere intre computer si eTrex.

BaseCamp permite utilizatorilor sa vizualizeze harti topo atat de 24K, cat si de 100K in formate 2D sau 3D. Cu ajutorul Track Draw, utilizatorii pot trasa un drum si obtine un profil de altitudine instantaneu pentru a determina dificultatea drumetiilor sau aventurii de geocaching.

eTrex 30 integreaza o busola electronica cu 3 axe care indica directia in care trebuie sa mergei, chiar si atunci cand stai pe loc, fara a fi nevoie sa il mentii ridicat. Dispozitivul beneficiaza si de un altimetru barometric ce urmareste schimbarile de presiune, pentru a indica inaltimea exacta la care te afli, precum si de transfer de date wireless de la o unitate la alta cu dispozitivele compatibile. eTrex a fost creat pentru cei pasionati de natura care au nevoie de acces facil la o cantitate mare de informatii, prin intermediul unui produs mic si compact.

Noile dispozitive eTrex vor fi disponibile din ultimul trimestru al lui 2011. eTrex 10 si eTrex 20 vor avea un pret de vanzare recomandat de 80 de Euro, respectiv 140 de Euro. eTrex 30 va fi disponibil la un pret de 210 Euro.

Cele mai citite