Iti dau reducere 1% la PC Garage

Canon anunta lansarea emulatorului F-718SGA

Canon anunta lansarea emulatorului F-718SGA – primul produs software al companiei ce reproduce pe ecranul PC-ului functionalitatea calculatoarelor stiintifice Canon. Conceput pentru o utilizare in salile de clasa si amfiteatre, softul F-718SGA este o aplicatie utila profesorilor pentru desfasurarea lectiilor de matematica, combinand functionalitatea avansata cu o interfata usor de utilizat. Oferind o solutie eficienta atat pentru profesori cat si pentru studenti, Canon lanseaza astazi si modelul F-715SG, cel mai nou calculator stiintific cu functii multiple realizat din materiale Canon reciclate, fiind ideal pentru cei care doresc sa micsoreze impactul asupra mediului, fara a renunta la performanta sau stil.

Canon F-718SGA Emulator

Dotat cu o selectie de functii intuitive si usor de utilizat, emulatorul F-718SGA ofera educatorilor flexibilitate si control asupra continutului afisat pe ecran. Imitand caracteristicile fizice ale calculatorului stiintific Canon F-718SGA, softul permite profesorilor sa prezinte grupurilor de studenti demonstratii interactive ale unor calcule complexe. Optiunea 'capture display' permite utilizatorului sa realizeze instantaneu o captura a continutului de pe ecran, fiind ideala pentru profesorii ce vor sa ofere un ghid pas cu pas de rezolvare a unei anumite calculatii.

Pentru calcule complexe, profesorii pot utiliza functia 'independent display enlarge', ce afiseaza o versiune mai mare a ecranului de calcul, simplificand modalitatea de a demonstra si explica ecuatii matematice lungi. Emulatorul F-718SGA este conceput sa fie flexibil, ruland direct de pe medii optice de stocare, astfel incat utilizatorul sa il poata folosi de pe orice calculator din clasa, fara sa il mai instaleze.

Canon F-715SG – forma si functii

Pentru a completa lansarea emulatorului F-718SGA, noul F-715SG este un calculator stiintific elegant, subtire si usor ca greutate, ideal pentru studentii ce sunt nevoiti sa lucreze cu ecuatii complexe. Disponibilitatea sa intr-o varietate de trei combinatii de culori ce includ alb/albastru, alb/rosu si negru, permite studentilor sa aleaga acea varianta ce se potriveste cu gustul si personalitatea lor. Pentru a efectua mai usor calcule lungi, modelul este echipat cu peste 250 de functii si optiuni, inclusiv functia de a memora, stoca si rememora pana la 17 raspunsuri numerice diferite, iar ecranul LCD disponibil pe modelul F-715SG este capabil sa afiseze simultan doua linii de calcule.

Canon F-715SG

F-715SG este fabricat in conformitate cu politica Canon de a reduce impactul produselor sale asupra mediului, o caracteristica cheie a gamei de calculatoare Canon. La fel ca alte modele din gama sa, F-715SG este partial construit din materiale reciclate de pe alte produse Canon, pentru a se reduce utilizarea de noi resurse. Carcasa protectoare de la toate modelele, precum si carcasa inferioara sau capacul bateriei de la unele modele sunt realizate din plastic reciclat de la alte procese de fabricatie din fabricile Canon. F-715SG include, de asemenea, un panou solar si un acumulator ce poate fi schimbat pentru a garanta o functionare continua, in timp ce un nou indicator de baterie permite utilizatorilor sa monitorizeze nivelul de energie ramas, pe masura ce lucreaza.

Cerinte de sistem pentru emulatorul F-718SGA:

• Sistem de operare: Windows® 2000 / Windows® XP / Windows® Vista® / Windows® 7

• Display: 1024x768 sau mai mare,

• Unitate CD-ROM

• Procesor: 1GHz sau mai mare

• Memorie RAM: 512MB sau mai mare

Cele mai citite